mustafausul311
Centipat
Steam de ne yapsam FC 25 açılmadı. Yardımcı olabilir misiniz?
Son düzenleyen: Moderatör:
Hata nedir?
Aynısı arkadaşımda FC24 de olmuştu. Format atmak dışında her şeyi denemiştik ama düzelmemişti. İade de edememişti hatta.Hata vermiyor anticheat geliyor Steam de çalışıyor yazısı gelip gidiyor açılmıyor.
Aynısı arkadaşımda FC24 de olmuştu. Format atmak dışında her şeyi denemiştik ama düzelmemişti. İade de edememişti hatta.
Hata nedir?
Tamam ama ben format bile attım gene de açılmıyor çözümü var mıdır?
Windows hangi diskte kuruluysa, o diske oyunu kurmayı deneyebilir misiniz? Ardırdan anticheat sertifikasını tanıtmaya çalışınız.
Zaten Windows C de kurulu oyun da C de kurulu dediğiniz gibi zaten.
Zaten Windows C de kurulu oyun da C de kurulu dediğiniz gibi zaten.
Oyunun kaynak klasörüne giriniz(C:\ea sports FC 25).
__ınstaller klasörüne giriniz, eaanticheat adlı klasörüne tıklayalım.
EAAntiCheat.Installer.exe adlı dosyayı yönetici olarak çalıştırmayı deneyiniz.
Repair yanir tamir etme seçeneğini seçebilirsiniz.
Karşınıza "please select the folder where the ggame is installed." şeklinde bir uyarı verecek, onayladıktan sonra oyunun kaynak klasörünü seçiniz. İşlem bittikten sonra programı kapatınız, oyunu başlatınız. Ek olarak Görev Yöneticisi'ni açıp oyunun hiç açılıp açılmadığını kontrol edebilirsiniz.
Oyunun kaynak klasörüne giriniz(C:\ea sports FC 25).
__ınstaller klasörüne giriniz, eaanticheat adlı klasörüne tıklayalım.
EAAntiCheat.Installer.exe adlı dosyayı yönetici olarak çalıştırmayı deneyiniz.
Repair yanir tamir etme seçeneğini seçebilirsiniz.
Karşınıza "please select the folder where the ggame is installed." şeklinde bir uyarı verecek, onayladıktan sonra oyunun kaynak klasörünü seçiniz. İşlem bittikten sonra programı kapatınız, oyunu başlatınız. Ek olarak Görev Yöneticisi'ni açıp oyunun hiç açılıp açılmadığını kontrol edebilirsiniz.
Dediğiniz gibi installer klasörüne girdim anticheat.exe yi yönetici olarak çalıştırdım ama FC 25 seçeneği yok orada.
Dediğiniz gibi oyunun kaynak klasörünü seçtim onar dedim ama oyun gene açılmadı maalesef.
Dediğiniz gibi installer klasörüne girdim anticheat.exe yi yönetici olarak çalıştırdım ama FC 25 seçeneği yok orada.
Dediğiniz gibi oyunun kaynak klasörünü seçtim onar dedim ama oyun gene açılmadı maalesef.
Yok mu başka bir çözümü.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.