Mysmeh Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 813 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #11 SyLaS61 dedi: Bende UT için alacağım da çok mu geç geçen sene aralıkta başlamıştım o kadar geç kalmamıştım. Genişletmek için tıkla... Değil hocam neden geç olsun. İsterseniz yazın alın bence geçlik diye bir şey yok. Baran Girginer dedi: Selamlar FC 24'üm var fakat FC 25 750TL'ye düştü sizce alınır mı? Çoğunluk kariyer modu oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Showcase fulleme var onu yaparak FC 25'i offline modda sınırsız oynayabiliyorsun.
SyLaS61 dedi: Bende UT için alacağım da çok mu geç geçen sene aralıkta başlamıştım o kadar geç kalmamıştım. Genişletmek için tıkla... Değil hocam neden geç olsun. İsterseniz yazın alın bence geçlik diye bir şey yok. Baran Girginer dedi: Selamlar FC 24'üm var fakat FC 25 750TL'ye düştü sizce alınır mı? Çoğunluk kariyer modu oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Showcase fulleme var onu yaparak FC 25'i offline modda sınırsız oynayabiliyorsun.
icardi10 Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #12 Mysmeh dedi: Değil hocam neden geç olsun. İsterseniz yazın alın bence geçlik diye bir şey yok. Showcase fulleme var onu yaparak FC 25'i offline modda sınırsız oynayabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Showcase'te sadece santra seçeneği var. Onu sınırsız yapsa bile kariyer oynayamaz.
Mysmeh dedi: Değil hocam neden geç olsun. İsterseniz yazın alın bence geçlik diye bir şey yok. Showcase fulleme var onu yaparak FC 25'i offline modda sınırsız oynayabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Showcase'te sadece santra seçeneği var. Onu sınırsız yapsa bile kariyer oynayamaz.
Mysmeh Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 813 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #13 Oynanıyor hocam. Sınırsız yapınca offline olan tüm modlar oynanıyor.
icardi10 Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #14 Mysmeh dedi: Oynanıyor hocam. Sınırsız yapınca offline olan tüm modlar oynanıyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılıyor. Bende sadece kariyer için alacaktım 750TL'ye.
Mysmeh dedi: Oynanıyor hocam. Sınırsız yapınca offline olan tüm modlar oynanıyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılıyor. Bende sadece kariyer için alacaktım 750TL'ye.
Mysmeh Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 813 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #15 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben en son buradan yaptım son güncellemeyle hala çalışıyor olması lazım. Eğer oyuna girerken EA kapanıp oyundan atarsa EA i offline moda alıp EA üzerinden açın oyunu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben en son buradan yaptım son güncellemeyle hala çalışıyor olması lazım. Eğer oyuna girerken EA kapanıp oyundan atarsa EA i offline moda alıp EA üzerinden açın oyunu.