meeemiinn
Femtopat
Daha fazla
- RAM
- 16gb
- Ekran kartı
- RX6600XT
- Anakart
- Asus Prime b450m-k ıı
- İşlemci
- ryzen 5 5600
Merhaba, başlıkta da olduğu gibi AMD programında FC 25 "Elder Scrolls Online" olarak adlandırılmış ve oyuna her girdiğimde performans profiline geçiyor, ben özellikle "global Experience" ayarına almama rağmen. Ek olarak da kariyer modunda maç sonlarında ve nadiren maça girerken oyun takılıyor, maçtan çıkarken Premier League'de kariyer yaptığım için onun teması olan mor renk ekranda takılı kalıyor, eğer maça girerken takılırsa sağ altta tam maç girişi için basılo tut ibaresi kalıyor sadece ekranda. Her şeyi denedim, maalesef internette de benzeri bir olay göremedim. O kadar sık oluyor ki bu ekran donma olayı, neredeyse oyunu oynayamıyorum. Not: Alt F4 ile çıkmak zorunda kalıyorum ve yine aynı maça girdiğimde yine aynı sorun beliriyor, o maçı hızlı simüle etmeden geçemiyorum.yardımcı olun katlanılamaz bir hale gelmeye başladı.
CPU,GPU veya RAM'de herhangi bir aşırı kullanım söz konusu değil bilgisayar değil oyun takılıyor.
CPU,GPU veya RAM'de herhangi bir aşırı kullanım söz konusu değil bilgisayar değil oyun takılıyor.