Çözüldü FC 25 "DirectX function" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AnilsS0

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 gb
Ekran kartı
Rtx 4060
İşlemci
i5 14500hx
Merhaba. HP Victus 16 kullanıyorum. FC 25'e girmeye çalışırken görselde de gördüğünüz gibi bir hata alıyorum. Aynı şey FIFA 22 için de geçerli fakat Forza Horizon 4'e girmeyi denediğimde düzgünce oynandığını ve bir sorun olmadığını fark ettim. FC 25 için bu sorunu nasıl çözebilirim?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (102).png
    Ekran Görüntüsü (102).png
    425,6 KB · Görüntüleme: 376
Çözüm
EA uygulamaya girince sol üstten settings ardından application kısmına gir aşağıda In-game overlay tiki var onu kapatın sorununuz büyük ihtimal düzelecek.
Merhaba. HP Victus 16 kullanıyorum. FC 25'e girmeye çalışırken görselde de gördüğünüz gibi bir hata alıyorum. Aynı şey FIFA 22 için de geçerli fakat Forza Horizon 4'e girmeyi denediğimde düzgünce oynandığını ve bir sorun olmadığını fark ettim. FC 25 için bu sorunu nasıl çözebilirim?

DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar kurun.

aynı sorun bendede var lutfen yardım edın ne yaptıysam cozulmedi benımde sistem arkadasın i7 li hali 4070 ekran kartı var yınede olmuyor bu sorun cozulmuyor denedıklerım bıos update ekran kartı ve dırectx zaten son surumde oyunu sılıp yukledım olmadı bu tavsıyeyı denemedım ama denıcem bılen biri yardım etsın lutfen

EA uygulamaya girince sol üstten settings ardından application kısmına gir aşağıda In-game overlay tiki var onu kapatın sorununuz büyük ihtimal düzelecek.
bu sorunu duzeltmedi

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-19 203954.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-19 203954.png
    13 KB · Görüntüleme: 113
Aynı sorun bende de var lutfen yardım edın ne yaptıysam cozulmedi benim de sistem arkadasın i7'li hali 4070 ekran kartı var yine de olmuyor bu sorun cozulmuyor denedıklerım BIOS Update ekran kartı ve DirectX zaten son surumde oyunu sılıp yukledım olmadı bu tavsıyeyı denemedım ama deneyeceğim bılen biri yardım ETS'ın lutfen.

Bu sorunu duzeltmedi.

Açtığınız konuya mesaj yazdım bakın.

NVIDIA uygulaması üzerinden ekran kartı sürücüsünü yeniden yüklemeyi denedim oyunu 20 dakika oynadıktan sonra aynı hayatı yine aldım.

NVIDIA uygulaması üzerinden ekran kartı sürücüsünü yeniden yüklemeyi denedim oyunu 20 dakika oynadıktan sonra aynı hayatı yine aldım.

EA uygulamaya girince sol üstten settings ardından application kısmına gir aşağıda ın-game overlay tiki var onu kapatın sorununuz büyük ihtimal düzelecek.

Çok teşekkürler dediğinizi yaptım sorun çözüldü. Diğer herkese de bana yardımcı oldukları teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı