mustafasengl Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2025 #1 FC 25 oynarken DirectX hatası veriyor. Sürücülerim güncel olmasına rağmen bu sorunu alıyorum oyunun dosyalarını da doğruladım görünürde bir sorun yok ama bu hatayı alıyorum çözümü nedir?
FC 25 oynarken DirectX hatası veriyor. Sürücülerim güncel olmasına rağmen bu sorunu alıyorum oyunun dosyalarını da doğruladım görünürde bir sorun yok ama bu hatayı alıyorum çözümü nedir?
9 926603 Zeptopat Katılım 4 Haziran 2025 Mesajlar 33 4 Haziran 2025 #2 DDU ile sürücüyü kaldırın ve yeni sürcüyü kurun. Eğer ki yeni sürücüyü kurduysanız, yeni sürücüyü tekrardan kurun. Artı 0 Eksi
DDU ile sürücüyü kaldırın ve yeni sürcüyü kurun. Eğer ki yeni sürücüyü kurduysanız, yeni sürücüyü tekrardan kurun.
KS KS mustafasengl Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #3 926603 dedi: DDU ile sürücüyü kaldırın ve yeni sürcüyü kurun. Eğer ki yeni sürücüyü kurduysanız, yeni sürücüyü tekrardan kurun. Genişletmek için tıkla... Bunları yaptım ama hala sorun çözülmedi başka bir fikrin var mı? Artı 0 Eksi
926603 dedi: DDU ile sürücüyü kaldırın ve yeni sürcüyü kurun. Eğer ki yeni sürücüyü kurduysanız, yeni sürücüyü tekrardan kurun. Genişletmek için tıkla... Bunları yaptım ama hala sorun çözülmedi başka bir fikrin var mı?
foggless Hectopat Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 68 Çözümler 1 5 Haziran 2025 #4 Yeni sürümler sıkıntılı, 572.70 sürümüne dönün yeni sürümlere bir süre geçmeyin. Aynı hatayı yaşadım birden fazla oyunda bu sürümde bir sorun yok. Artı 0 Eksi
Yeni sürümler sıkıntılı, 572.70 sürümüne dönün yeni sürümlere bir süre geçmeyin. Aynı hatayı yaşadım birden fazla oyunda bu sürümde bir sorun yok.