FC 25 EA Play Pro'da oynamak mantıklı mı?

KremJanti

Kilopat
Arkadaşlar sizce böyle bir yol izlemek mantıklı mı? FC 25 şu an UT sürümüyle yanlış hatırlamıyorsam 3600 lira gibi bir fiyatı var. Eğer oyunu UT değil de EA Play Pro versiyonunda alırsak da UT sürümüymüş gibi kullanıyoruz. 7 günlük erken erişim diğer packler ve UT sürümden 200 daha fazla FC pointe sahip oluyorsunuz. EA Play Pro'nun fiyatı da aylık 600 lira civarında.

Oyunun ana fiyatı olan 3500 liraya kadar EA Play Pro alırsak bu 5-6 ay gibi bir süre yapar. Ve bu süre bandında her ay artı olarak 4800 FC puanı hesabımıza eklenecek.

Sonuçta bu oyunda indirime girecek 5 6 ay sonra, indirime girdiğinde de güzel bir fiyattan oyunu alırsak zararımız bir 700 800 TL olabilir ama oyun içi öge kısmına baktığımızda normal UT alan bir insandan bir hayli zengin oluyoruz. Bunun mantıklı olduğunu düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Düzenleme;

4800 FC point başlangıçta ve sonraki 3 ay boyunca 1600 FC point veriyormuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen PC için çok mantıklı.
Kaldiki biraz araştırırsan bazı sitelerde yıllık EA play pro 30 dolara satıldığı görülüyor.

Kendim almadığım için yönlendirme yapmıyorum. Ama forumda yazışmalar okudum bu yönde.

Bende EA playpro üyesiyim. 21 agustosta gönderdikleri mailde 21 Eylül'de 999TL'ye üyeliginiz yenilecektir yazıyordu. Normalde iptal edecektim fakat kartın limitini 1000TL yapıp üyelik yenileyecekler mi bakacağım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-09-19 095810.png
    Ekran görüntüsü 2024-09-19 095810.png
    63,7 KB · Görüntüleme: 1.036
oyunun standart edition'ı 2200 tl. ultimate edition ise 3500 civarında ekstra olarak verdiği şeyler şunlar;

fc point (oyun çıkınca 600 tl'ye aynısı alınabilir)
erken erişim
bir tane ikon oyuncu

bunlar için bence değmez. eaplayden 62 dolara standart edition almak daha mantıklı gibi

Arkadaşlar sizce böyle bir yol izlemek mantıklı mı? FC 25 şu an UT sürümüyle yanlış hatırlamıyorsam 3600 lira gibi bir fiyatı var. Eğer oyunu UT değil de EA Play Pro versiyonunda alırsak da UT sürümüymüş gibi kullanıyoruz. 7 günlük erken erişim diğer packler ve UT sürümden 200 daha fazla FC pointe sahip oluyorsunuz. EA Play Pro'nun fiyatı da aylık 600 lira civarında.

Oyunun ana fiyatı olan 3500 liraya kadar EA Play Pro alırsak bu 5-6 ay gibi bir süre yapar. Ve bu süre bandında her ay artı olarak 4800 FC puanı hesabımıza eklenecek.

Sonuçta bu oyunda indirime girecek 5 6 ay sonra, indirime girdiğinde de güzel bir fiyattan oyunu alırsak zararımız bir 700 800 TL olabilir ama oyun içi öge kısmına baktığımızda normal UT alan bir insandan bir hayli zengin oluyoruz. Bunun mantıklı olduğunu düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Düzenleme;

4800 FC point başlangıçta ve sonraki 3 ay boyunca 1600 FC point veriyormuş.

Eğer Malwarebytes VPN ile Ukrayna'ya bağlanıp alırsanız 370 TL'ye geliyor bir aylık üyelik. Bence hem erkenden oynamak hem de oyunu denemek için çok mantıklı.

bu arada ben standart edition almıştım. sanırım fc24'de fut oynadığım için erken erişim almışım ayın 20'sinden beri oynuyorum. bilginize

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı