Steam FC 25 hediye edilemiyor

Mete Kavakçı

Decapat
Arkadaşım, Steam üzerinden FC 25 hediye etmeye çalıştı fakat bölgesel olarak hediye edilemiyor, “ödeme işlemi tamamlanamadı” gibi hatalar veriyor. Hediyeyi Steam cüzdan bakiyesi üzerinden verecek fakat edilemiyor. Öncesinde daha farklı oyunlar hediye etmişti, şu an edilemiyor.

Arkadaşım, Steam üzerinden FC 25 hediye etmeye çalıştı fakat bölgesel olarak hediye edilemiyor, “ödeme işlemi tamamlanamadı” gibi hatalar veriyor. Hediyeyi Steam cüzdan bakiyesi üzerinden verecek fakat edilemiyor. Öncesinde daha farklı oyunlar hediye etmişti, şu an edilemiyor.
Steam Destek'e talep açın. Steam destekten talep açtıktan sonra onlar yardımcı oluyor.

Steam bunu bir satış olarak görüyor olabilir bende kendi diğer hesabıma hediye atarken sorun yaşamıştım açtığım destekde bana satış yaptığımdan dolayı cüzdandan bir daha hiçbir şey hediye edemeyeceğimi söylediler bende hesabın kendi hesabım olduğunu belirttim hatayı düzelttiler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı