FC 25 istenilen oyuncuyu istenilen yere yollama modu var mı?

Yusuf Serdar28

Hectopat
Daha fazla  
Uzun süredir FC 25 oynuyorum ve oyuncu kariyeri yapıyorum. Ancak şöyle bir sorun var ki takımımdaki oyuncular sürekli başka takımlara gidiyor. Benim takımımda da altyapı topçuları kalıyor. Hiç iyi bir futbolcu getirilmiyor. Cheat table da kullanıyorum, takımıma gerekli parayı da veriyorum ama transfer olmuyor. Var mı böyle kendim hileyle getirebileceğim bir taktik? Oyun akışını bozmadan kendim oyuncu getirsem çok iyi olur. Oyun böyle çok sıkıcı oluyor.

Cheat Table'da oyuncu değerlerini düzenleyerek oyuncuları takımına "transfer edilmiş" gibi gösterebilirsin. Bunun için oyuncunun mevcut takım ID'sini senin takımının ID'siyle değiştirebilirsin.
Ayrıca oyuncunun maaşını veya transfer bedelini düşürerek de bu süreci kolaylaştırabilirsin.

Cheat Table'da oyuncu değerlerini düzenleyerek oyuncuları takımına "transfer edilmiş" gibi gösterebilirsin. Bunun için oyuncunun mevcut takım ID'sini senin takımının ID'siyle değiştirebilirsin.
Ayrıca oyuncunun maaşını veya transfer bedelini düşürerek de bu süreci kolaylaştırabilirsin.
Sağol be reis başardım sonunda

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı