EA App FC 25 kafa vuruşları çok isabetsiz gidiyor

swengs012

Femtopat
Daha fazla  
FC 25 de kafa vuruşları çok kötü gidiyor. Mesela korner kullanıyorum, seçtiğim hedef oyuncunun kafa isabeti yüksek olmasına rağmen top taca gidiyor. Bu normal mi? Yoksa bu sene gelen yeni bir kafa vurma tekniği falan mı var? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
FC 24 te benim de başıma geliyor. Online oynarken kafa vuruşları inanılmaz kötü yerlere gidiyor. Bununla alakalı bir yorum görmüştüm, çok çok az yön vermek gerekiyor diye.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

FC24'ye de aynı sorun devam ediyor ya. YouTube'dan izledim ama yine yapamıyorum. Azıcık bassam bile yön tuşuna çok kötü gidiyor kafa vuruşları. Rakip kornerlerden leblebi gibi gol atıyor oyun zevkimin içine ediyor ya.

Bende FC de yeniyim FC 25 ultimate team anlatlr oynuyorum ve korner golleri görevini geçemiyorum. Başım ağrıyor artık ne illet bir görev bu. Kafa vurmuyorlar ayak vuruyorlar. Kafa vursalar başlarının üstü ile saçma sapan vuruyorlar. Ne yapmalıyım yoruldum artık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı