M mesiqkr Femtopat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2024 #1 Cloud ile local saves arasında gitmenin bir yolunu bilen yazarsa sevinirim.
Sash Decapat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 152 Çözümler 2 15 Kasım 2024 #2 Local giderse geri getiremiyoruz diye biliyorum ben getiremedim. Cloud ise oyunu açarken geri yükleme geliyor zaten.
Local giderse geri getiremiyoruz diye biliyorum ben getiremedim. Cloud ise oyunu açarken geri yükleme geliyor zaten.
M mesiqkr Femtopat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #3 Sash dedi: Local giderse geri getiremiyoruz diye biliyorum ben getiremedim. Cloud ise oyunu açarken geri yükleme geliyor zaten. Genişletmek için tıkla... Oyun açıldığında local-cloud seçim ekranı gelmedi ve save dosyalarım yoktu. Elimdeki yedek save dosyasını nasıl kuracağımı bilmiyorum.
Sash dedi: Local giderse geri getiremiyoruz diye biliyorum ben getiremedim. Cloud ise oyunu açarken geri yükleme geliyor zaten. Genişletmek için tıkla... Oyun açıldığında local-cloud seçim ekranı gelmedi ve save dosyalarım yoktu. Elimdeki yedek save dosyasını nasıl kuracağımı bilmiyorum.