Live editör ile açmaya çalışınca live editör error veriyor. EA uygulaması açılıyor ve öyle kalıyor.
Sürümler uyumlu mu? Oyuna güncelleme gelince live editor bozuluyor diye biliyorum. Başlatıcıyı açınca sağ tarafta oyun sürümü yazacak, kırmızı ise güncelleme gelmiş demektir.
Şu an ücretli 1 hafta içinde ücretsiz olacak o zaman yükleyebilirsinYeni sürümü nasıl yükleyeceğiz?
Bu yüzden mi oyuna girmeden oyundan atıyorŞu an ücretli 1 hafta içinde ücretsiz olacak o zaman yükleyebilirsin
Bu adamı takip et. 7 gün içinde ücretsiz olarak en güncel Live editor sürümünü paylaşacak.![]()
Title 10 Update ile çalışacak olan Live Editor sürümü: v25.3.1
Evet çok zorlarsan veya farklı sürümleri denersen bazen giriyor ama oyunun ortasında falan atıyor. Tavsiyem yeni sürümün ücretsiz olmasını bekleBu yüzden mi oyuna girmeden oyundan atıyor
AtabilirmisinEvet çok zorlarsan veya farklı sürümleri denersen bazen giriyor ama oyunun ortasında falan atıyor. Tavsiyem yeni sürümün ücretsiz olmasını bekle
Arkadaşlar yeni sürümün ücretsiz ve çalışan halini buldum.
İsteyen olursa link atabilirim. Buradan direkt atmak yasak mı bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.