FC 25 oynanış tavsiyesi

Teachermann

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Ultimate Team'e bu sene başladım 25 ile. Yalnız hala birçok şeyi anlamış değilim. Geni yüksek bazı oyuncular geni kendinden çok daha düşük bir oyuncudan özellik olarak daha kötü olabiliyor. Ya da sahada kullanacağım taktik. İstiyorum ki kadromu yedeklerimi gösterip diziliş ya da oynayış hakkında tavsiye alayım. Ya da kadroda daha iyi olabilecek bir oyuncuyu almam konusunda. Bu konuda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur musunuz? Şimdi kadromu atacağım biraz sonra bünyemdeki yüksek oyuncuların kalanını atarım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250109_140340_Companion.jpg
    Screenshot_20250109_140340_Companion.jpg
    88,6 KB · Görüntüleme: 116
  • Screenshot_20250109_140344_Companion.jpg
    Screenshot_20250109_140344_Companion.jpg
    93,8 KB · Görüntüleme: 83
  • Screenshot_20250109_140428_Companion.jpg
    Screenshot_20250109_140428_Companion.jpg
    97,8 KB · Görüntüleme: 94
Oyunun birçok saçmalığı var. Ayrıca yeni başlayan biri bu yüksek reytingli oyuncuları nasıl bu kadar hızlı alabiliyor merak ettim.🤯

Hocam yalnızca biri satılabilir oyuncu ilk11'de. Ayrıca 4600 FC point vardı. Bir de ben bir kere aldım. Onlarla açtığım paketler bunlar. Ama son normal görev paketinden çıktı mesela. Saç açıkla stoper Leonu kendim coinle aldım.

Mesela 91 Van basten ile 88 Benzemayı karsilastiriyorum Benzema her konuda daha iyi. Şimdi ben gen e mi buna mi bakacağım bilmiyorum. Kadroda önerdiğin isim vs var mı hocam?

Hocam yalnızca biri satılabilir oyuncu ilk11'de. Ayrıca 4600 FC point vardı. Bir de ben bir kere aldım. Onlarla açtığım paketler bunlar. Ama son normal görev paketinden çıktı mesela. Saç açıkla stoper Leonu kendim coinle aldım.

Mesela 91 Van basten ile 88 Benzemayı karsilastiriyorum Benzema her konuda daha iyi. Şimdi ben gen e mi buna mi bakacağım bilmiyorum. Kadroda önerdiğin isim vs var mı hocam?
utube'da oyuncu önerilerine bakıyorum. ayrıca sağ tık yapıp en sağda özellikleri var oyuncuların. Oradan bakıp kafana yatanı fiyata göre alabilirsin.

Utube'da oyuncu önerilerine bakıyorum. Ayrıca sağ tık yapıp en sağda özellikleri var oyuncuların. Oradan bakıp kafana yatanı fiyata göre alabilirsin.

Mesela su an iyi olan İngiliz'ya da Premier ligden stoper öneririm misiniz? Dün dunk u aldım 90'lık.

Sag beke de 89 pedro porro.

Ya da bir santrfor. Gold haland yavaş kalıyor. Geyse var rüzgar gibi ama küçücük. Van basten vasat. Uçan kaçan bir forvet istiyorum biraz da fizikli olsun tabii.

@Teachermann selamlar hocam monster tulpar t7 cihazım var bios ayarından sonra ekran gelmedi sende aynı sorunu yaşamışsın nasıl çözdün? Telegram ulaşırmısın ihbcoder

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı