FC 25 oyundan atıyor

Okan8080

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,

Kasım ayından beri ASUS RTX 2060 GPU ile sorunsuz bir şekilde oynadığım FC 25 Ultimate Team, bir hafta önce MSI RTX 4060 ile değiştirdiğimden beri sürekli sorun çıkarıyor. Ya hata vermeden oyundan atıyor ve EA uygulamasına dönüyor ya da DirectX hataları veriyor. Başka oyunlarda sorun yaşamıyorum bu da ekran kartının sorunsuz çalıştığını gösteriyor ki zaten sıfır satın aldım. Bulabildiğim tüm yöntemleri denedim. Son olarak DDU ile driver silip tekrar yükleme yaptım olmayınca format atıp her şeyi sıfırdan yükledim ancak hala 2-3 maç sonra bazen de ilk maçta bazen menü de gezerken oyundan atıyor. Yüksek grafikte veya en düşükte de denedim fark etmiyor. Zaten yüksek bile seçsem Max. GPU ve CPU %70'i geçmiyor sadece FPS kaybediyorum. Bir türlü sorunu çözemiyorum :( eğer bu konuyla ilgili bana yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olurum.

Sistem: Ryzen 5 5600, MSI RTX 4060, 16 RAM.

Merhaba,

Kasım ayından beri ASUS RTX 2060 GPU ile sorunsuz bir şekilde oynadığım FC 25 Ultimate Team, bir hafta önce MSI RTX 4060 ile değiştirdiğimden beri sürekli sorun çıkarıyor. Ya hata vermeden oyundan atıyor ve EA uygulamasına dönüyor ya da DirectX hataları veriyor. Başka oyunlarda sorun yaşamıyorum bu da ekran kartının sorunsuz çalıştığını gösteriyor ki zaten sıfır satın aldım. Bulabildiğim tüm yöntemleri denedim. Son olarak DDU ile driver silip tekrar yükleme yaptım olmayınca format atıp her şeyi sıfırdan yükledim ancak hala 2-3 maç sonra bazen de ilk maçta bazen menü de gezerken oyundan atıyor. Yüksek grafikte veya en düşükte de denedim fark etmiyor. Zaten yüksek bile seçsem Max. GPU ve CPU %70'i geçmiyor sadece FPS kaybediyorum. Bir türlü sorunu çözemiyorum :( eğer bu konuyla ilgili bana yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olurum.

Sistem: Ryzen 5 5600, MSI RTX 4060, 16 RAM.

Aldığın hata ile ilgili fotoğraf atar mısın?

Bu da aldığım DirectX hatalarından biri bazen de hiç hata vermeden atıyor.

Aldığın hata ile ilgili fotoğraf atar mısın?

Çok forum kullanmayı bilmediğim için görsel eklememiştim kusura bakmayın. Yukarıda paylaştım şimdi

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-01-26 at 17.19.39.jpeg
    WhatsApp Image 2025-01-26 at 17.19.39.jpeg
    135 KB · Görüntüleme: 79
Bu da aldığım DirectX hatalarından biri bazen de hiç hata vermeden atıyor.

Çok forum kullanmayı bilmediğim için görsel eklememiştim kusura bakmayın. Yukarıda paylaştım şimdi.

Windows ayarlarından donanım hızlandırmalı GPU ayarını kapatıp dener misin?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı