celiks1453 Yoctopat Katılım 23 Nisan 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2025 #1 Oyunu ilk kez yükledim oyunu silip yükledim. Oyun dosyalarını da 2-3 kere doğruladım. Tekrar tekrar beden bu hatayı veriyor? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2025
Oyunu ilk kez yükledim oyunu silip yükledim. Oyun dosyalarını da 2-3 kere doğruladım. Tekrar tekrar beden bu hatayı veriyor?
modklaatu Picopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 351 Daha fazla Sistem Özellikleri Dell Latitude Intel(R) Core(TM) i5-4210U CPU @ 1.70GHz 8GB Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2025 #2 Setup dosyasında problem var diyor senin de gördüğün gibi . Oyunu harici bir kaynaktan ve crackli vs şekilde yüklediysen bu tip bozuk dosyalar olabiliyor. Aynı oyunu farklı bir kaynaktan tekrar indirmeni öneririm. Artı 0 Eksi
Setup dosyasında problem var diyor senin de gördüğün gibi . Oyunu harici bir kaynaktan ve crackli vs şekilde yüklediysen bu tip bozuk dosyalar olabiliyor. Aynı oyunu farklı bir kaynaktan tekrar indirmeni öneririm.
Bluens Femtopat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #3 steammdan aldım saatlerce oynamıştım 3 ay sonra tekrar yükledim aynı hatayı aldım çözebilen varmıdır ? celiks1453 dedi: Oyunu ilk kez yükledim oyunu silip yükledim. Oyun dosyalarını da 2-3 kere doğruladım. Tekrar tekrar beden bu hatayı veriyor? Eki Görüntüle 2476388 Genişletmek için tıkla... Kanka çözdüysen söyler misin? Artı 0 Eksi
steammdan aldım saatlerce oynamıştım 3 ay sonra tekrar yükledim aynı hatayı aldım çözebilen varmıdır ? celiks1453 dedi: Oyunu ilk kez yükledim oyunu silip yükledim. Oyun dosyalarını da 2-3 kere doğruladım. Tekrar tekrar beden bu hatayı veriyor? Eki Görüntüle 2476388 Genişletmek için tıkla... Kanka çözdüysen söyler misin?