FC 25 RTX 4060 sistemde kasıyor

Benzer bir sisteme sahibim ve kasması bence gayet normal. Bende de kasıyor. Eğer abartı kasıyorsa GeForce sayfasındaki manuel olarak sürücüleri indir ve kur.

Benzer bir sisteme sahibim ve kasması bence gayet normal. Bende de kasıyor. Eğer abartı kasıyorsa GeForce sayfasındaki manuel olarak sürücüleri indir ve kur.
Bence kasması normal değil, hemde hiç değil, gol tekrarlarında falan FPS düşer ama normalde düşmemesi gerekiyor, 4K'da dahil, +60fps oynatması lazım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ara sahnelerde, pozisyon tekrarlarında vs kasıyor.
RTX 3060 i7 12650H laptopa sahibim ve oyunu en yüksek ayarlarda 100-110 fps alıyorum, ara sahneler (serbest vuruş korner, replay vb.)'de 50-60 fps alıyorum. FC 24'ü PC'de hiç oynamamışsınız galiba ara sahnelerde 5 saniye donuyordu. FC 25'de baya çözmüşler.

RTX 3060 i7 12650H laptopa sahibim ve oyunu en yüksek ayarlarda 100-110 fps alıyorum, ara sahneler (serbest vuruş korner, replay vb.)'de 50-60 fps alıyorum. FC 24'ü PC'de hiç oynamamışsınız galiba ara sahnelerde 5 saniye donuyordu. FC 25'de baya çözmüşler.
2-3 saniyelik drop kasmalar giriyor hocam lakin bu kadar para ödeyip oyuna senelerdir pcde optimize etmemeleri koyuyor. Konsoldan devam Fifaya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı