Steam FC 25 Steam'de %80 indirim ile 13.99 dolara düştü

FC 24 kariyer modu ile FC 25 kariyer modu arasında çok fark var mı?

Oynamadım ama YouTube'dan izledim fark var evet sosyal medya olması, maçın adamı ödülü, 3 büyüklerin stadı lisanslı mevcut yeni Avrupa ilgi statüsü vs.

Daha detaylı inceleme YouTube üzerinden bakın derim.

FC 24 kariyer modu ile FC 25 kariyer modu arasında çok fark var mı?

CS2'den 30 dolar birikmişti kasa GTA 5 aldım indirimle yeni sürümü kurdum artanıyla FC 25 aldım indiriyorum bakalım uzun zaman FIFA 23 oynadım ama orijinal değildi kırılmıştı bilginiz varsa. Umarım ondan kötü değildir onun dışı içerikleri yenilenme durumu iyi FC 25'in.

Yeni şampiyonlar ligi formatından ötürü önceki FIFA'lardaki kariyer modları gerçekliği öldürüyor, FC24'te 1000 saatim var alsam mı diye kararsız kaldım. Lamine Yamal gibi genç oyuncularda ön planda ve FC24'te olmadıkları için olsa bile overall reytingleri çok düşük olduğu için gerçekliği daha da dibe batırıyor. Kariyer oynayacak biri için alınabilir bu yüzden bence. Ama dünya kupası modu için 26'yı da bekleyebilirsiniz illa bir seçeneğiniz varsa.

Oynamadım ama YouTube'dan izledim fark var evet sosyal medya olması, maçın adamı ödülü, 3 büyüklerin stadı lisanslı mevcut yeni Avrupa ilgi statüsü vs.

Daha detaylı inceleme YouTube üzerinden bakın derim.

CS2'den 30 dolar birikmişti kasa GTA 5 aldım indirimle yeni sürümü kurdum artanıyla FC 25 aldım indiriyorum bakalım uzun zaman FIFA 23 oynadım ama orijinal değildi kırılmıştı bilginiz varsa. Umarım ondan kötü değildir onun dışı içerikleri yenilenme durumu iyi FC 25'in.
Sagolun hocam. Yani bende cs kasası ile almayı düşünüyorumda kararsız kaldim. Fc25 ile rematch arasında gidip geliyorum 😊
Yeni şampiyonlar ligi formatından ötürü önceki FIFA'lardaki kariyer modları gerçekliği öldürüyor, FC24'te 1000 saatim var alsam mı diye kararsız kaldım. Lamine Yamal gibi genç oyuncularda ön planda ve FC24'te olmadıkları için olsa bile overall reytingleri çok düşük olduğu için gerçekliği daha da dibe batırıyor. Kariyer oynayacak biri için alınabilir bu yüzden bence. Ama dünya kupası modu için 26'yı da bekleyebilirsiniz illa bir seçeneğiniz varsa.
Sagolun hocam. Dünya kupasida mantıklıymış aslinda ama fc26 da hemen indirim olmaz diye düşünüyorum.
Şampiyonlar ligi yeni format.
Sagolun hocam.

Sağ olun hocam. Yani bende CS kasası ile almayı düşünüyorum da kararsız kaldim. FC 25 ile Rematch arasında gidip geliyorum 😊

Sağ olun hocam. Dünya kupasida mantıklıymış aslinda ama FC26 da hemen indirim olmaz diye düşünüyorum.

Sağ olun hocam.

Hocam ben aldım deneyimledim rezalet oyun bence almayın derim. FIFA 23 bile çok daha iyi iade etmeyi düşünüyorum bakalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı