Merhaba offline olarak ucuza oyun satan bir yerden FC 25 satın aldım ancak bu hatayla karşılaşıyorum. @sanılmazisim taktiğini denedim ancak şimdi de bu hatayla karşılaşıyorum, başka denebilir taktik var mı?
Hocam bende bununla karşılaştım, hesabın bilgilerini girince lisans yok vs. diyordu. Bunun için interneti kapatıp oyunu açın, "yeşil-siyah EAFC25" yazısı gelince açın belki düzelir.Merhaba offline olarak ucuza oyun satan bir yerden FC 25 satın aldım ancak bu hatayla karşılaşıyorum. @sanılmazisim taktiğini denedim ancak şimdi de bu hatayla karşılaşıyorum, başka denebilir taktik var mı?
Merhaba offline olarak ucuza oyun satan bir yerden FC 25 satın aldım ancak bu hatayla karşılaşıyorum. @sanılmazisim taktiğini denedim ancak şimdi de bu hatayla karşılaşıyorum, başka denebilir taktik var mı?
Merhaba sorunu çözebildiniz mi?
Sorunu çözdün mü?
Hocam bende bununla karşılaştım, hesabın bilgilerini girince lisans yok vs. diyordu. Bunun için interneti kapatıp oyunu açın, "yeşil-siyah EA FC 25" yazısı gelince açın belki düzelir.
çözebildinizmi acabaBende de bu hata var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.