Kievdanimarks Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 99 27 Aralık 2024 #11 Elyidos dedi: Yok hocam estagfurullah da o kadar mı umutsuz vaka bu oyun Genişletmek için tıkla... bende de fc25 var hocam her sene daha ne kadar kötü yapabiliriz diyorlar bin dert
Elyidos dedi: Yok hocam estagfurullah da o kadar mı umutsuz vaka bu oyun Genişletmek için tıkla... bende de fc25 var hocam her sene daha ne kadar kötü yapabiliriz diyorlar bin dert
Elyidos Kilopat Katılım 10 Kasım 2018 Mesajlar 201 Çözümler 1 27 Aralık 2024 #12 Kievdanimarks dedi: squat battle-rivals oynayın haftalık ödüllerle takım gelişir onun dışında fc hub bakın görevleri tamamlayın güzel ödüller oluyor iyi şeyler çıkarırsınız kadro kurma görevlerini de unutmayın yakın zamanda iyi kadroya sahip olursunuz Genişletmek için tıkla... Şu şekilde yapayım acemide squat attım 6 görev tamamlandı dedi bakalım Kievdanimarks dedi: bende de fc25 var hocam her sene daha ne kadar kötü yapabiliriz diyorlar bin dert Genişletmek için tıkla... Oyunu beğendik aslında belki de anlamadığımız için olabilir bu moddaki takım sıfırlanmıyor dimi
Kievdanimarks dedi: squat battle-rivals oynayın haftalık ödüllerle takım gelişir onun dışında fc hub bakın görevleri tamamlayın güzel ödüller oluyor iyi şeyler çıkarırsınız kadro kurma görevlerini de unutmayın yakın zamanda iyi kadroya sahip olursunuz Genişletmek için tıkla... Şu şekilde yapayım acemide squat attım 6 görev tamamlandı dedi bakalım Kievdanimarks dedi: bende de fc25 var hocam her sene daha ne kadar kötü yapabiliriz diyorlar bin dert Genişletmek için tıkla... Oyunu beğendik aslında belki de anlamadığımız için olabilir bu moddaki takım sıfırlanmıyor dimi
Kievdanimarks Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 99 27 Aralık 2024 #13 Elyidos dedi: Şu şekilde yapayım acemide squat attım 6 görev tamamlandı dedi bakalım Genişletmek için tıkla... orta seviyede yapın hocam orta seviye altında çoğu görev geçersiz kkg alanından günlük girişleri yapın her türlü iyi kadronuz olur Elyidos dedi: Şu şekilde yapayım acemide squat attım 6 görev tamamlandı dedi bakalım Oyunu beğendik aslında belki de anlamadığımız için olabilir Genişletmek için tıkla... acının tatlı mutluğu hocam isterseniz ekleyin beni sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olurum sizlere Son düzenleme: 27 Aralık 2024
Elyidos dedi: Şu şekilde yapayım acemide squat attım 6 görev tamamlandı dedi bakalım Genişletmek için tıkla... orta seviyede yapın hocam orta seviye altında çoğu görev geçersiz kkg alanından günlük girişleri yapın her türlü iyi kadronuz olur Elyidos dedi: Şu şekilde yapayım acemide squat attım 6 görev tamamlandı dedi bakalım Oyunu beğendik aslında belki de anlamadığımız için olabilir Genişletmek için tıkla... acının tatlı mutluğu hocam isterseniz ekleyin beni sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olurum sizlere
Elyidos Kilopat Katılım 10 Kasım 2018 Mesajlar 201 Çözümler 1 27 Aralık 2024 #14 Kievdanimarks dedi: orta seviyede yapın hocam orta seviye altında çoğu görev geçersiz kkg alanından günlük girişleri yapın her türlü iyi kadronuz olur acının tatlı mutluğu hocam isterseniz ekleyin beni sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olurum sizlere Genişletmek için tıkla... Olur hocam nasıl
Kievdanimarks dedi: orta seviyede yapın hocam orta seviye altında çoğu görev geçersiz kkg alanından günlük girişleri yapın her türlü iyi kadronuz olur acının tatlı mutluğu hocam isterseniz ekleyin beni sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olurum sizlere Genişletmek için tıkla... Olur hocam nasıl
Kievdanimarks Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 99 27 Aralık 2024 #15 Elyidos dedi: Olur hocam nasıl Genişletmek için tıkla... playstation üzerinden ekleyin isterseniz kullanıcı adım wveleno
Elyidos dedi: Olur hocam nasıl Genişletmek için tıkla... playstation üzerinden ekleyin isterseniz kullanıcı adım wveleno
Elyidos Kilopat Katılım 10 Kasım 2018 Mesajlar 201 Çözümler 1 27 Aralık 2024 #16 Bir squat yaptım reyting 90’a dayandı haha garip
Kievdanimarks Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 99 27 Aralık 2024 #17 Elyidos dedi: Bir squat yaptım reyting 90’a dayandı haha garip Genişletmek için tıkla... sizin takım mı yoksa rakip mi 90 reyting
Elyidos dedi: Bir squat yaptım reyting 90’a dayandı haha garip Genişletmek için tıkla... sizin takım mı yoksa rakip mi 90 reyting
Elyidos Kilopat Katılım 10 Kasım 2018 Mesajlar 201 Çözümler 1 27 Aralık 2024 #18 Kievdanimarks dedi: sizin takım mı yoksa rakip mi 90 reyting Genişletmek için tıkla... Benimki 87
Kievdanimarks Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 99 27 Aralık 2024 #19 Elyidos dedi: Benimki 87 Genişletmek için tıkla... şahane gelişecektir o zamanla taktiklerinizi kendinize göre ayarlayın onlarda önemli
Elyidos dedi: Benimki 87 Genişletmek için tıkla... şahane gelişecektir o zamanla taktiklerinizi kendinize göre ayarlayın onlarda önemli
bgrcarlos Picopat Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2024 #20 Başlangıçta görevleri yapmak çok önemli hocam.