hızlı sat hocam analog ile aşağı atıp r2 ye basın dikkat edin ama yanlışlıkla yanlış öğeleri göndermeyinçıkan pakette bir marş çıktı satılamayan ögeler transfer listesine eklenemez diyor. R2ye basıyorum geçmiyor yeni kart açamıyorum bunu nasıl gecicem
Hocam oyunu alalı 10 gün oldu fıfa gecmisim yok pesten geldim kadro reytingi 88 division 6 yım nasıl sizceşahane gelişecektir o zamanla taktiklerinizi kendinize göre ayarlayın onlarda önemli
Hocam oyunu alalı 10 gün oldu FIFA gecmisim yok pesten geldim kadro reytingi 88 division 6'yım nasıl sizce.
Sağolun hocam bu arada kadro 89 oldu artık div 4 üm onun dısında 87/4 pick inden 93 harry kane cıkardım 500k bi fiyatı var ama çok agır topçu önceden 89 völler vardı sizce kanede ısrarcı olayımmı yoksa völlere geceyimmi tekrardanGayet iyi hocam ne kadar çabuk kavrarsanız o kadar iyi championsa da katılın mutlaka ödülleri güzel.
Sağ olun hocam bu arada kadro 89 oldu artık div 4'üm onun dısında 87/4 pickinden 93 Harry Kane cıkardım 500k bir fiyatı var ama çok agır topçu önceden 89 völler vardı sizce kanede ısrarcı olayim mi yoksa völlere geceyim mi tekrardan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.