FC 25'te defans yapamamak

beyazlale

Hectopat
Daha fazla  
Oyunda sol bek kariyeri yapıyorum fakat beni çok hızlı şekilde geçip ya arkalarında bırakıyorlar ya da çok kolay basit sağ sol çalımlar atıp geçiyorlar nasıl düzgün defans yapabilirim. Bir de bu markaj falan bu konuları da hiç bilmiyorum bir yuvarlak müdahale kare kayma bunları biliyorum.

Sol bek olarak en önemli şeylerden biri doğru pozisyonda olman. Rakip oyuncu topu alıp sana doğru geliyorsa, kenara doğru gitmeye çalış ve yavaşça geri çekil. Amaç, ona çalım atması için alan vermemek ve kenarda sıkıştırmak. Rakibin hızına göre pozisyon al. Eğer hızını yakalamakta zorlanıyorsan, rakibin dışa doğru gitmesini bekleyip, onun önünde kalarak hamle yapabilirsin.

Veya milletin ayağına kayabilirsin.

Oyunda sol bek kariyeri yapıyorum fakat beni çok hızlı şekilde geçip ya arkalarında bırakıyorlar ya da çok kolay basit sağ sol çalımlar atıp geçiyorlar nasıl düzgün defans yapabilirim. Bir de bu markaj falan bu konuları da hiç bilmiyorum bir yuvarlak müdahale kare kayma bunları biliyorum.
Topa müdahale için uygun zamanlamayı tutturmaya çalışın. Yani hep topa oynamayın, adamın pas yolunu, kapatın ilerlemesini yavaşlatın gibi gibi. Çok kritik bir pozisyon değilse hata yapana kadar bekleyebilirsiniz.

L2 Tuşuna basarak daha geniş alan tutabilirsiniz. Ayrıca kişilik kısmından rakun sembolü olanı kullanabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı