FC 25'te nasıl UT Coins satılır?

Selam biraz geç gördüm ama ben de satmak istiyorum...yabancı sayfa dediğin U7BUY falan mı ?

Türkiyede Piyasa 100k - 40 TL şu anda oyun bitti sayılır normal.

Bir de yabancı sayfalardan ödemeleri nasıl alıyorsun Relovut / Paypal mı ?
Hocam U7BUY baya düşük fiyatlardan alıyor orası pek iş yapmaz da DC sunucuları oluyor onlar iyi para veriyor. İsimleri aklımda değil şimdi ama uygun bir zamanda linklerini atarım istersen. Ödeme olarak ben kripto kullanmıştım birkaç kere ama uğraşmaya değer dersen Paypal'da açabilirsin, fakat VPN falan filan gerekir baya. Oyunun bu döneminde onlarda çok para vermez ama, 10 dolara 20M değerli kadro falan satılıyordu geçenlerde.

Hocam U7BUY baya düşük fiyatlardan alıyor orası pek iş yapmaz da DC sunucuları oluyor onlar iyi para veriyor. İsimleri aklımda değil şimdi ama uygun bir zamanda linklerini atarım istersen. Ödeme olarak ben kripto kullanmıştım birkaç kere ama uğraşmaya değer dersen Paypal'da açabilirsin, fakat VPN falan filan gerekir baya. Oyunun bu döneminde onlarda çok para vermez ama, 10 dolara 20M değerli kadro falan satılıyordu geçenlerde.
Hocam sunucuların linklerini atarsan çok iyi olur...Yurtdışında Wise - Revolut kullanmıştım olur mu bilmiyorum. Paypal olursa da bakarım.

Oyuna ayıracak vaktim olmadığı için hesapta duracağına satayım istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı