Epic Games FC 26 alınır mı?

ErenBerkk28

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar dostlar, Epic Games'ten FC 26 almayı düşünüyorum. EA FC 24'te bir sıkıntı çıkarmamıştı; da FC 26 da çıkarır mı? Bir de dostlar, bir 3239'a düşüyor, bir 3600'e geri çıkıyor, anlayamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar dostlar, Epic Games'ten FC 26 almayı düşünüyorum. EA FC 24'te bir sıkıntı çıkarmamıştı; da FC 26 da çıkarır mı? Bir de dostlar, bir 3239'a düşüyor, bir 3600'e geri çıkıyor, anlayamadım.

Sıkıntı çıkartacak ne duydunuz hocam? Onun haricinde Ultimate Team oynamıyorsanız indirim dönemini de isterseniz bekleyebilrisiniz.

Bildiğim kadarıyla Epicten FC 24 Veya FC 25 aldığınızda yeni çıkan seri için %10 luk bir indirim oluyordu, devam ediyor mu etmiyor mu tam hakim değilim.

FC nin fanıysanız alınır diye düşünüyorum, yayınladıkları trailere bakılırsa oyuncuların şikayetçi olduğu şeyleri dinleyip bir çok kısımda düzeltme ve yenilik yapmışlar. Eğer doğru uygulamışlar ise seriyi canlandırabilir. Sonuçta her ne olursa olsun bir çok oyuna göre daha fazla oynama süresi sunuyor. 1 sene belki daha fazla oynayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı