FC 26 alınır mı?

Gamer_2572

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 11400f işlemci, rtx4060ti ekran kartı, 32gb ram
Merhaba. FC25'te optimizasyon sorunları yaşandığını duyduğum için almamıştım. Uzun zamandır FC24 oynuyorum, FC serisinden başka oyun almadım. FC26'da peki, FC25'teki optimizasyon vb. gibi sorunlar devam ediyor mu? (İndirimi bekleyeceğim almak için.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hafif var gibi ama beni çok rahatsız etmedi tabii ben kaç yıldır bu oyunu bırakamadığım için artık alışmışlıkta var indirimle birlikte alınır bence.

Sadece kariyer oynayacaksan yeni yıl indirimlerini beklemeni öneririm. Oynanış ve ut bu sene baya iyi olmuş. Rahatsız edecek boyutta bir sorun yok bence.

Merhaba. FC25'te optimizasyon sorunları yaşandığını duyduğum için almamıştım. Uzun zamandır FC24 oynuyorum, FC serisinden başka oyun almadım. FC26'da peki, FC25'teki optimizasyon vb. gibi sorunlar devam ediyor mu? (İndirimi bekleyeceğim almak için.)
13ten beri düzenli alicisi olan biri olarak, UT oyuncusu değilseniz 21den sonra hemen hemen hepsi aynı tat, kadro ve performans güncellemelerini internetten yükleyip devam ediniz. İmkanınız el veriyorsa 2-3yıl(içerisinde bulunduğunuz ddurum yani) değiştirme yılı olabilir güncel oynanışa hakim olmak için, oynanış stili değişiyor sadece. Bu yıl biraz da yerele yanaştılar o kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı