FC 26 alınır mı?

weeha

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar oyun halihazırda indirimde 21 dolar. Bir süredir de almak istiyordum, indirimi görünce alasım geldi. Birileri FC27 bekle diyor, bazısı başka şey diyor, alınır mı sizce? Bir de Steam'de 9,70 bakiyem var, üstünü karttan tamamlayabiliyor muyum yoksa bakiye yüklemem mi lazım? Alınırsa da TOTY sürüm mü alınmalı, üstüne 2 dolar daha verilip?

Arkadaşlar oyun halihazırda indirimde 21 dolar. Bir süredir de almak istiyordum, indirimi görünce alasım geldi. Birileri FC27 bekle diyor, bazısı başka şey diyor, alınır mı sizce? Bir de Steam'de 9,70 bakiyem var, üstünü karttan tamamlayabiliyor muyum yoksa bakiye yüklemem mi lazım? Alınırsa da TOTY sürüm mü alınmalı, üstüne 2 dolar daha verilip?

Hocam eğer bir ekibiniz varsa o 10 dolarlık bakiye daha iyi bir oyun için kullanılabilir halihazırda şu an mart ayındayız 3 veya 4 ay sonra oyun neredeyse bitiyor ve eğer cidden iyi bir internetiniz yoksa fut champs de ve Rivals div2'den sonra çok terlersiniz aynı zamanda oyunda plase Low driven şutlar çok bozuk bazen "ben bu golü nasıl yedim" diyebileceğiniz goller yiyebilirsiniz size tavsiyem eğer gerçekten canınız çok çekiyorsa alın ama yok işte ben 1 2 Online atar kariyer kasarım diyorsanız bence, bana göre 21 dolar pek değmez 27 beklemeniz daha sağlıklı olur tercih sizin.

Ultimate Team oynayacaksan alınır TOTY sürümü ayrıca FC 27 yide beklemene gerek yok zaten oyun 70 dolara çıkacak ve aylarca bekleyeceksin indirim gelmesini ayrıca oyun direk bitmez hala FC 25 de bile 10 binlerce oynayan var bir daha bu fiyata düşmez bence al zaten oynamak istiyorsan çok değer.

Kariyer için alınır, Ultimate Team oynayacaksanız biraz geç kalınmış olabilir ama yine alınabilir. Kendim Steam üzerinden oynuyorum biraz optimizasyon sorunları var fakat beni çok rahatsız etmedi. 2 dolar fazla verip biraz daha hızlı başlarsan daha iyi olabilir. Aradaki farkı da kendi kartından ödeyebilirsin. FC27'nin çıkmasına daha 6-7 ay var. Ona indirim gelmesini beklersen 9-10 ay a çıkar.

Kardeşim eğer düzenli olarak oynamıyorsan kesinlikle alma. Bırak bulaşma bu belaya.
Mantıken alınır mı? Evet alınır.
Ama alacaksan bağımlı olma.
Yaşım 35 olmuş Pina'nın Tots kartı çıktı diye evde tepiniyordum. Düşün. Çoluk çocuğum olması gereken yaşta sevindiğim şeye bak.
O yüzden bırak bulaşma bu belaya.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı