FC 26 EA sunucuları şu anda kullanılamıyor hatası nasıl giderilir?

İşletim sistemi
Windows 11

arda grimes

Decapat
Daha fazla  
Merhaba gençler, yardımcı olur musunuz? Arkadaşım oyunu Steam'den aldı. Dört beş gündür sorunsuz oynarken bu sabahtan itibaren UT'ye girdikten üç dört dakika sonra bu hatayı alıyor ve oyundan atılıyor. Ne yapsak düzelmedi. DNS ayarları vb. her şeyi denedik. EA App'i silip yükle, oyunu silip yükle gibi şeyleri de yaptık. Hiçbir şekilde düzelmiyor. CMD'den internet verilerini sıfırladık, modemi sıfırladık, telefondan interneti bağlayıp yaptık. Hiçbir şey işe yaramıyor. Bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim gençler.

Screenshot_20251012_203911_Facebook.jpg

Konsolda oyun o kadar sorunsuz o kadar güzel akıyor ki anlatamam. Bunun gibi 3 post daha gördüm PS5'e geçtiğim için şükrettim. Tabii oyuncu sistemim halen duruyor da bu gibi sorunları ne yapsanız çözemiyorsunuz. Ya yama bekliyorsunuz ya da modeme bir port yönlendirmesi falan ekliyorsunuz o da patlıyor zaten kısa süre sonra. Cidden çok can sıkıcı artık 2025 yılında Windows 11 gibi çöp bir sistemde oyuncu olmak çok zor. :(

Konsolda oyun o kadar sorunsuz o kadar güzel akıyor ki anlatamam. Bunun gibi 3 post daha gördüm PS5'e geçtiğim için şükrettim. Tabii oyuncu sistemim halen duruyor da bu gibi sorunları ne yapsanız çözemiyorsunuz. Ya yama bekliyorsunuz ya da modeme bir port yönlendirmesi falan ekliyorsunuz o da patlıyor zaten kısa süre sonra. Cidden çok can sıkıcı artık 2025 yılında Windows 11 gibi çöp bir sistemde oyuncu olmak çok zor. :(
Hocam ama yaygın bir sorun değil herhalde, böyle 3 4 dk kalıp sonra atıyor hiç bi yerde bu şikayeti göremedim port yönlendirmesini de denedik olmadı mecbur yama bekleyeceğiz farklı çözüm var mı sence?

Hocam ama yaygın bir sorun değil herhalde, böyle 3 4 dk kalıp sonra atıyor hiç bi yerde bu şikayeti göremedim port yönlendirmesini de denedik olmadı mecbur yama bekleyeceğiz farklı çözüm var mı sence?

Hocam ama yaygın bir sorun değil herhalde, böyle 3 4 dk kalıp sonra atıyor hiçbir yerde bu şikayeti göremedim port yönlendirmesini de denedik olmadı mecbur yama bekleyeceğiz farklı çözüm var mı sence?

Hocam ama yaygın bir sorun değil herhalde, böyle 3 4 dk kalıp sonra atıyor hiçbir yerde bu şikayeti göremedim port yönlendirmesini de denedik olmadı mecbur yama bekleyeceğiz farklı çözüm var mı sence?

Hocam çok yaygın bir hata aksine. 2015'ten beri Ultimate Team oynayan biri olarak söylüyorum her sene PC de oluyor bu neredeyse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı