Epic Games FC 26 iade edilemiyor

Masterkeles

Centipat
Daha fazla  
FC 26'yı aldım 30 dk oynadım ve 2 gün oldu iade edemiyorum. Neden olabilir? İade etmem şart. Bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
FC 26'yı aldım 30 dk oynadım ve 2 gün oldu iade edemiyorum. Neden olabilir? İade etmem şart. Bilgisi olan var mı?
İade edebildiniz mi acaba? Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Daha önce Epic'ten oyun iade edebilmiştim, ilk defa yaşıyorum böyle bir sorunu.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sorunun çözümü EA destekle konuşmak bende aynı sorunu yaşamıştık EA destek sayfasından destek talebi açacaksınız ardından orada temsilciyle konuşma seçeneği olacak oradan temsilciyle iletişime geçeceksiniz, temsilciye sorununuzu anlatacaksınız sonra sizi iade bölümünden başka bir temsilciye yönlendirecek iade bölümündeki temsilci sizden sipariş numaranızı(EA ödeme geçmişinde yazan numara) isteyecek ve iadenin uygunluğunu kontrol edip iadeyi ona göre gerçekleştirecek, benim başımdan geçen süreç bu şekilde ek olarak şunu da söyleyeyim temsilcilerdeki bekleme süreleri çok uzun oluyor çok fazla sıra var ben bir buçuk saat falan bekledim Total'de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı