FC 26 için DualSense alınır mı?

Hall effect olmadığından stick drift sorunu yaşatacak. Ömürleri de PC tarafında rakiplerine göre az. Arkadaşım 2 ayda 1 yenisini alıyor, daha dün mor rengini almış. Cyclone 2 varken tercih etmezdim.

Hocam bence kullanıma bağlı ya 2 ayda bir biraz garip geldi ben harici 1 2 tanıdığımda var onlarda sıkıntısız kullanıyor.

PlayStation 5 kolu tercih etme sebebim direkt olarak steam'e bağlanması ve bilindik bir marka olması Xbox kolu bakıyorum ama hepsi teşhir şu an mağazada bilinmedik marka da almak istemiyorum içine göçme sorunu yapmıyorsa alacağım

PlayStation 5 kolu tercih etme sebebim direkt olarak steam'e bağlanması ve bilindik bir marka olması Xbox kolu bakıyorum ama hepsi teşhir şu an mağazada bilinmedik marka da almak istemiyorum içine göçme sorunu yapmıyorsa alacağım

Dediğiniz sorun çok eskide kaldı. Xbox kolu hepsinden daha sorunlu. Gamesir Super Nova kullanıyorum, tek tuşla her oyunda aktif oluyor.

PlayStation 5 kolu tercih etme sebebim direkt olarak Steam'e bağlanması ve bilindik bir marka olması Xbox kolu bakıyorum ama hepsi teşhir şu an mağazada bilinmedik marka da almak istemiyorum içine göçme sorunu yapmıyorsa alacağım.

Hocam o konudaki deneyimlerimi aktarayım evet Steam direkt kendi girdisi ile bütün oyunlarda kullanmanıza olanak sağlıyor ama DualSense desteği olmayan kolların hepsinde Xbox tuşları görünüyor kontroller Xbox kontrolcüsüne optimize edilmiş oluyor.

Hocam o konudaki deneyimlerimi aktarayım evet Steam direkt kendi girdisi ile bütün oyunlarda kullanmanıza olanak sağlıyor ama DualSense desteği olmayan kolların hepsinde Xbox tuşları görünüyor kontroller Xbox kontrolcüsüne optimize edilmiş oluyor.
Şu an kullandığım kolu Steam dualshock olarak görüyor bunla da problem yapacağını sanmıyorum o zaman.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı