Gablanify
Hectopat
Steam bakiyenizi nakite dönüştürmek isterseniz oyun alabilirim hediye yoluyla.
Kalsın teşekkürler.
Steam bakiyenizi nakite dönüştürmek isterseniz oyun alabilirim hediye yoluyla.
Hayır hocam 24 ve 25 i bu yöntemle aldım bugün de 26 yı aynı yöntemle 880 tlye aldım.Ban riski var mı?
Şuan da FC26 indirimle bu fiyata geliyor sizce ne yapayım?Hayır hocam 24 ve 25 i bu yöntemle aldım bugün de 26 yı aynı yöntemle 880 tlye aldım.
Şu an 1500 tl civarı olması lazım indirimle, ukrayna vpn inden alırsanız yarı fiyatına düşüyor hocamŞuan da FC26 indirimle bu fiyata geliyor sizce ne yapayım?
Ücretsiz vpn var mı bildiğiniz güvenilir?Şu an 1500 tl civarı olması lazım indirimle, ukrayna vpn inden alırsanız yarı fiyatına düşüyor hocam
Hocam ücretsiz vpnlerde ukrayna yok ama itemsatis üzerinden 20 tlye kaspersky vpni alabilirsiniz ben öyle yaptım bugün.Ücretsiz vpn var mı bildiğiniz güvenilir?
Ben de aldım da şuan sonrasında ne yapıyoruz?Hocam ücretsiz vpnlerde ukrayna yok ama itemsatis üzerinden 20 tlye kaspersky vpni alabilirsiniz ben öyle yaptım bugün.
Ea yı kapat kaspersky vpn yi indir ve aç ukraynayı seç, sonra ea ya gir para birimi ukrayna grivnasına dönüşüyorBen de aldım da şuan sonrasında ne yapıyoruz?
Evet teşekkür ederim biraz önce aldım bu şekilde ama güvenlik konusunda kafam karışıyor. Ben şimdi adama ait hesap alıp indirip internetime bağladım bir sıkıntı olmaz değil mi?Ea yı kapat kaspersky vpn yi indir ve aç ukraynayı seç, sonra ea ya gir para birimi ukrayna grivnasına dönüşüyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.