FC 26 indirim ne zaman gelir?

Aslında almaya niyetim var bu fiyata ancak eski FIFA 17, 18, 19 oynadıktan sonra EA Play 10 saat oynayıp deneyimledikten sonra alasım gelmiyor 14 dolar kadar düşmesini bekleyeceğim, ama bir o kadar da almak istiyorum kararsız kaldım.
15 Dolara genelde sonlara doğru giriyor bence alın tadını çıkarın piyasada futbol oyunu yok.

15 dolara genelde sonlara doğru giriyor bence alın tadını çıkarın piyasada futbol oyunu yok.

Eski FIFA oyunlarına sahibim şu an FIFA 17'den aldığım keyfi hiçbir futbol oyunu veremiyor, 220 saat oynadım, halen daha oynamak için can atıyorum o kadar çok seviyorum. Sanırım FC 26 indirim bitmeden alabilirim, çünkü artık eski oyunları oynamaktan sıkıldım.

Sıkılma nedenim eski kadrolar eski formalar olması modlamakta istemiyorum sadece kariyer oynayan birisiyim.

FIFA 15'ten 16 harici FC 25 kadar sahibim gerçekten gün geçtikçe EA genel kaliteyi düşürdü o futbol hissiyatı gitti yerine saçma sapan arcade bir oyun geldi.

Eski FIFA oyunlarına sahibim şu an FIFA 17'den aldığım keyfi hiçbir futbol oyunu veremiyor, 220 saat oynadım, halen daha oynamak için can atıyorum o kadar çok seviyorum. Sanırım FC 26 indirim bitmeden alabilirim, çünkü artık eski oyunları oynamaktan sıkıldım.

Sıkılma nedenim eski kadrolar eski formalar olması modlamakta istemiyorum sadece kariyer oynayan birisiyim.

FIFA 15'ten 16 harici FC 25 kadar sahibim gerçekten gün geçtikçe EA genel kaliteyi düşürdü o futbol hissiyatı gitti yerine saçma sapan arcade bir oyun geldi.

Tekel oldukları için öyleler. PES 2021'den sonra bitti, o günden sonra büyük şeyler eklenmedi FIFA'ya zaten, ben son FIFA diye 23 almıştım 774 saatim varmış. Her sene indirimde alıyorum şimdi 26 oynuyorum grafikler iyi hoş da kaliteyi arttıracak başka bir şeyler eklenmeli artık.

Hocam benim hesabımda FC 25 var. FC 25 ve FC26'nın mevcut olduğu sadakat paketini alacaktım ve bunun için FC26'nın indirime girmesini bekledim ek indirim olsun diye. FC26 indirime girince bu paket kayboldu, bir şekilde sepete ekledim fakat oyun mevcut değil, ülkenizde mevcut değil tarzı hatalar verdi paketi alamıyorum. FC26 indirimde olduğu için paket geçersiz mi oldu ve bu durum hep bu şekilde mi olacak bilgisi olan var mı? Geçtiğimiz senelerde de bu şekilde miydi yoksa şu an anlık bir bug falan mı olmuştur?

Hocam benim hesabımda FC 25 var. FC 25 ve FC26'nın mevcut olduğu sadakat paketini alacaktım ve bunun için FC26'nın indirime girmesini bekledim ek indirim olsun diye. FC26 indirime girince bu paket kayboldu, bir şekilde sepete ekledim fakat oyun mevcut değil, ülkenizde mevcut değil tarzı hatalar verdi paketi alamıyorum. FC26 indirimde olduğu için paket geçersiz mi oldu ve bu durum hep bu şekilde mi olacak bilgisi olan var mı? Geçtiğimiz senelerde de bu şekilde miydi yoksa şu an anlık bir bug falan mı olmuştur?

O bundle paket süresi vardı 3 Kasım'da bitti ben son güne yetişmiştim. Zaten CS kasalarımı satıp üstüne 1000 lira vermiştim daha düşük fiyata getirmiştim.

Tekrar gelmişti hocam o zaman çünkü dün FC26 indirime girene kadar ben her gün bakıyordum o paket vardı. FC26 indirimi gelince onu devre dışı bıraktılar sanırım yapacak bir şey yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı