Çözüldü FC 26 kasıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Monarch588

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
16GB
Ekran kartı
1660Ti
Anakart
Biostar B660Mx-e
İşlemci
I3 13100F
Sistemim 1660 Ti i3 13100F 16 GB RAM, yeterli olduğunu düşünüyorum. Maçtayken FPS değerini ölçmedim ama 40-50 FPS gibi geldi ve kısa süre takılıyor sonra devam ediyor. (takıldığı zaman ses geliyor). Bir sürü video izledim fakat çözümünü bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Grafik ayarlarından yüksek performans yaptım, fcsetup dosyasından target FPS'i yenileme hızım yaptım. Max kare hızını 90 yaptım yenileme hızınıda 90 yaptım (sizin bilgisayarınız daha iyiyse daha yüksek yapabilirsiniz) gözle görülür bir akıcılık oldu takılma, donma yaşamıyorum.
Oyunda kastıracak bir şey yokta hocam EA bazı şeyleri tercih ettiği ve piyasada tekel olduğu için bu rahatlıkla oyun çıkarıyorlar.

Bilerek 60 FPS oynuyorum hocam gözüm FIFA da 60'a alıştı FPS oyunu değil ki yüksek FPS ne yapayım akıcı olsun sabit olsun yeter. Hikaye oyunlarını bile 60 oynuyorum dengesiz FPS daha çok göze batar.

Grafik ayarlarından yüksek performans yaptım, fcsetup dosyasından target FPS'i yenileme hızım yaptım. Max kare hızını 90 yaptım yenileme hızınıda 90 yaptım (sizin bilgisayarınız daha iyiyse daha yüksek yapabilirsiniz) gözle görülür bir akıcılık oldu takılma, donma yaşamıyorum.

Çözüm
Sistemim 1660 Ti i3 13100F 16 GB RAM, yeterli olduğunu düşünüyorum. Maçtayken FPS değerini ölçmedim ama 40-50 FPS gibi geldi ve kısa süre takılıyor sonra devam ediyor. (takıldığı zaman ses geliyor). Bir sürü video izledim fakat çözümünü bulamadım.

Aynı sorun bende sıcaklık yuklesiliyor dedinin aynısı oluyor. Çözümü yok. 24'ten beri aynı, bende de var. Çözümü bulduysaniz yazar misiniz ayrıntılı şekilde? Oyun donuyor ama ses geliyor Alt Tab cektim de PC'de donma yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı