FC 26 maç içinde devamlı donuyor

SpaceForYou

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, geçen hafta FC 26 aldım Epic Games üzerinden. Oyunun PC'de problemli olduğunu ama ayarlar ile düzenlenebildiğini gördüğümden problem etmedim ama oynarken hiç öyle olmadı maalesef. Yapmış olduğum ayarlar; V-Sync kapatmak ve oyunu pencereli oynamak. Bazen oynatıyor donmadan sorun yok ama bir anda geri dönüyor. Tam yükselme maçımdayım daha oyuna bağlanırken stat gözüküyor oyun bir donuyor gelmiyor daha. Ne zaman ki maç bitiyor menüye dönüyorum oyun kendine geliyor. Bir ekran kaydı da bırakıyorum. Ne yapmam gerek daha?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun içi ayarlarda bant hızı genişliği ayarı olması lazım onu sınırsıza almayı dene, illaki sebebi vardır ayarları Ultra da mı oynuyorsun? Bende kasma olmuyor.

İmzandaki laptopu kullanıyorsan şu videoya bir bak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Oyun içi ayarlarda bant hızı genişliği ayarı olması lazım onu sınırsıza almayı dene, illaki sebebi vardır ayarları Ultra da mı oynuyorsun? Bende kasma olmuyor.

İmzandaki laptopu kullanıyorsan şu videoya bir bak.

Görüntü ayarlarım low da. SS'leri ekleyeceğim. Video konusunda da videoyu paylaşanın GPU PWR ı 35W da donmasının sebebi bu. Benim 75W+15W(dB 2.0) var. Bant hızını bir araştırıcam.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-12-28 191218.png
    Ekran görüntüsü 2025-12-28 191218.png
    742,7 KB · Görüntüleme: 2
  • Ekran görüntüsü 2025-12-28 191226.png
    Ekran görüntüsü 2025-12-28 191226.png
    741,8 KB · Görüntüleme: 2

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı