FC 26 Showcase gelir mi?

Ultimate Team nasıl oyaniyor oynanmaz zaten millet o yüzden oyuna para veriyor benim bildim 8-9 takım var onlarla santra oynuyorsun.
Ben FC 25 Showcase'i etik olmayan yöntemlerle full yapıyordum ama online giremiyordum. Yöntem bir ara bozulmuştu yenilemeyi unutmuştum bir baktım Ultimate Team açıktı girebildim. O yüzden sordum.

Ultimate Team nasıl oyaniyor oynanmaz zaten millet o yüzden oyuna para veriyor benim bildim 8-9 takım var onlarla santra oynuyorsun.

FC 25'in Showcase'inde vardı Online büyük ihtimal FC26 Showcase'de de olur. Ultimate Team'de bazı ozellıkler yok demo surum oldugu ıcın. Hafta sonu lıgı yok mesela, emin olmamakla beraber bazı promo kartları da yoktu.

Son düzenleyen: Moderatör:
FC 25'in Showcase'inde vardı Online büyük ihtimal FC26 Showcase'de de olur. Ultimate Team'de bazı ozellıkler yok demo surum oldugu ıcın. Hafta sonu lıgı yok mesela, emin olmamakla beraber bazı promo kartları da yoktu.

Yarın saat 7 de demişsiniz Türkiye'de çıkar mı bir de Türkçe spiker olur mu?

Yarın saat 7 de demişsiniz Türkiye'de çıkar mı bir de Türkçe spiker olur mu?

Hocam Showcase çıkar mı bilmiyorum ama çıkarsa zaten fulleyebiliyorsunuz ve Türkçe spiker de dahil olur çünkü oyunun tam sürümüne sahip oluyorsunuz güncellemeler dahil sadece Online giremiyorsunuz.

Bir baktım Ultimate Team açıktı girebildim.

Hocam bu yöntem devam etti mi veya Ultimate Team'de ne kadar vakit geçirebildiniz? Benim Showcase her yenilemem gerektiğinde demo sürümüne dönüyordu güncel halini yapmam gerekiyordu.

Hangi FC'nin Showcase'si bu?

FC 25 için Showcase sürümü çıkarmışlardı. FC 26 için de çıkarılacağını düşünüyorum. FC 25 için şu an var mı bilmiyorum. Oyunu almadan önce Showcase sürümünü deneme fırsatım olmuştu. Santra modunda 3-5 takım vardı ve Online kısmında sadece rush modunu oynayabiliyordum. Clubs yoktu fakat oyunu aldığın zaman rush ilerlemen ayrıyeten clubs karakterinin seviyesi de ilerliyordu böylece oyunu satın aldığımda kaldığım seviyeden devam etmiştim.

Fazla bilgi için bu siteye bakabilirsin. https://help.ea.com/tr/articles/ea-sports-fc/showcase/

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı