FC 26'da farklı vuruş teknikleri var mı?

Necipefee

Centipat
Daha fazla  
Selamlar, PS4'ten FC26 oynuyorum ve Power Shot virmak istediğimde aşırı atıyor. Beş röveşata atmak için yukarıdan gelen topa L2 basılı tutup şut çekince ise kafa vuruyor. Bildiğim kadarıyla FC25'de böyle değildi, hem röveşata vuruluyor hem de Power Shot vuruluyordu. FC26'da bu özellikler var mı ya da açmak için bir şey mi yapmam gerekiyor?

Yanlissam bir hocamiz duzeltsin ama hatirladigim kadariyla power shot ve rovesata ayni anda olmuyordu abi.

Var hocam Power shot vururken topu kaleye doğru otomatik ayarlamıyor onu sizin ayarlamanız lazım. L2'ye basılı tutup vurduğunda ise oyunucuya ve topun gelişine bağlı olarak akrobatik goller oluyor.

Yanlissam bir hocamiz duzeltsin ama hatirladigim kadariyla power shot ve rovesata ayni anda olmuyordu abi.
Aynanda değil ki ayrı ayrı olmuyor

Nasıl yani ben yüzümü kaleye dönüyorum ve Power atmaya çalışıyorum ama olmuyor boş alanda vole röveşata yeteneği olan futbolcular ile birkaç kez denedim l2'ye basılı tutup şut çekmeyi ama hep kafa vurdu.

Var hocam Power shot vururken topu kaleye doğru otomatik ayarlamıyor onu sizin ayarlamanız lazım. L2'ye basılı tutup vurduğunda ise oyunucuya ve topun gelişine bağlı olarak akrobatik goller oluyor.

Aynı anda değil ki ayrı ayrı olmuyor.

Hocam bilmiyorum ama ayarlarla alakalidir buyuk ihtimal mesela disarida baska bir yerden PlayStation oynadigim zaman oradaki ayarlarimi direk klasik kullandigimda rovasata ve Power bende atamiyorum ama evde PC'den oynadigim zaman atabiliyorum. Cozulcegini dusunmuyorum ama ozel a ya vs gecip ayarlarinizi bastan yapmayi deneyin isterseniz.

Hocam power shot için plase tuşu+oyuncu değiştirme tuşuna basmanız lazım klasik ayarlarda r1+l1 oluyor sizde plase ve oyuncu değiştirme tuşları hangileri ise onlara aynada basılı tutarken şut çekin.

Hocam power shot için plase tuşu+oyuncu değiştirme tuşuna basmanız lazım klasik ayarlarda r1+l1 oluyor sizde plase ve oyuncu değiştirme tuşları hangileri ise onlara aynada basılı tutarken şut çekin.
Teşekkür ederim hocam röveşata için bilginiz varmı peki

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…