Efety10 Centipat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 243 Cumartesi 23:07 #1 Rivals oynarken oyuncum kırmızı gördü, 5 maç neredeyse oynatmadım, hala daha kırmızı kartlı gözüküyor. Squad battles oynadım hala daha aynı. Niye? Son düzenleyen: Moderatör: Cumartesi 23:13
Rivals oynarken oyuncum kırmızı gördü, 5 maç neredeyse oynatmadım, hala daha kırmızı kartlı gözüküyor. Squad battles oynadım hala daha aynı. Niye?
kadirbgcii Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 863 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 23:18 #2 Efety10 dedi: Rivals oynarken oyuncum kırmızı gördü, 5 maç neredeyse oynatmadım, hala daha kırmızı kartlı gözüküyor. Squad battles oynadım hala daha aynı. Niye? Genişletmek için tıkla... Hocam rezervde kalacak eğer klübe gönderdiyseniz kartın gitmemesi normal. Artı 0 Eksi
Efety10 dedi: Rivals oynarken oyuncum kırmızı gördü, 5 maç neredeyse oynatmadım, hala daha kırmızı kartlı gözüküyor. Squad battles oynadım hala daha aynı. Niye? Genişletmek için tıkla... Hocam rezervde kalacak eğer klübe gönderdiyseniz kartın gitmemesi normal.
Sir Nuvero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.542 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek Cumartesi 23:18 #3 Efety10 dedi: Rivals oynarken oyuncum kırmızı gördü, 5 maç neredeyse oynatmadım, hala daha kırmızı kartlı gözüküyor. Squad battles oynadım hala daha aynı. Niye? Genişletmek için tıkla... Yedek kısmına değil REZ kısmına almanız gerekiyor kartı öyle yaptınız değil mi ? Artı 0 Eksi
Efety10 dedi: Rivals oynarken oyuncum kırmızı gördü, 5 maç neredeyse oynatmadım, hala daha kırmızı kartlı gözüküyor. Squad battles oynadım hala daha aynı. Niye? Genişletmek için tıkla... Yedek kısmına değil REZ kısmına almanız gerekiyor kartı öyle yaptınız değil mi ?