FC 26'da ping yaşanıyor

ekremsari

Megapat
Daha fazla  
2 ay önce TurkNet'ten Superonline'a geçtim. Son 1 aydır FC 25 oynarken ping konusunda hiçbir sorun yaşamadım. Ancak 1 haftadır FC 26 oynarken, 4-5 maçı 40 ms ping ile oynasam da sonraki maçlarda 2000 ms ping alıyorum. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Sırf bu sorunu düzeltir diye statik IP satın aldım ama hâlâ aynı problemi yaşamaya devam ediyorum. Modemim: HG8245x6-10.

1758965865257.png

FC 26'da eşleştirme bölgesini kısıtlayıp Avrupa ayarlayın. 2 farklı Avrupa bölge ayarı olması lazım, ikisini de deneyin. Ayrıca Superonline'da statik IP hiçbir işe yaramıyor ping konusunda. Boşuna ücret ödemeyin.

FC 26'da eşleştirme bölgesini kısıtlayıp Avrupa ayarlayın. 2 farklı Avrupa bölge ayarı olması lazım, ikisini de deneyin. Ayrıca Superonline'da statik IP hiçbir işe yaramıyor ping konusunda. Boşuna ücret ödemeyin.
Evet, statik IP’yi birkaç gün sonra iptal etmiştim. Sorunum çözüldü EA artık uzak sunuculara atmıyor. Pingim şu an sabit 40-45 ms arası. Ama şimdi de input lag yüzünden yine oynanmıyor. Yıllardır aynı sorunlu oyun 😭

Ama şimdi de input lag yüzünden yine oynanmıyor. Yıllardır aynı sorunlu oyun 😭
Bu PC'de oynayan herkesin genel problemi. FC 26 tanıtımlarında çok fazla umut pompalandı ancak deneyimlediğim kadarıyla halen devam ediyor. Özellikle oyuncu değiştirme ve kombinasyonlarda çok fark ediliyor.

Bu PC'de oynayan herkesin genel problemi. FC 26 tanıtımlarında çok fazla umut pompalandı ancak deneyimlediğim kadarıyla halen devam ediyor. Özellikle oyuncu değiştirme ve kombinasyonlarda çok fark ediliyor.
Aynen, fragmanlarda yine güzel kandırdılar. Sizi dinliyoruz gibisinden atılan şikayetleri, yorumları yerleştirdiler. Reddit ve benzeri her yerde insanlar aynı sorundan yakınıyor. FPS sabitleme, FreeSync açma gibi bir sürü çözüm denedim ama çözülmüyor. Çözenler de var ama çözemeyenler daha fazla.

Evet, statik IP’yi birkaç gün sonra iptal etmiştim. Sorunum çözüldü EA artık uzak sunuculara atmıyor. Pingim şu an sabit 40-45 ms arası. Ama şimdi de input lag yüzünden yine oynanmıyor. Yıllardır aynı sorunlu oyun 😭
Hocam eşleştirme bölgesini nasıl kısıtlıycam ? Pcden oynuyorum ayarı bulamadım yardımcı olabilirmisin ?

Son 3 gündür Superonline ile aynı sorunu yaşıyorum maç +1000 ping gözüküyor..
Bende de tekrardan yaşanmaya başladı 😂 Bir kaç günlüğüne düzelmişti sürekli 40-45ms maçlara atıyordu sonra sürekli 1000-1500msli maçlara denk gelmeye başladım. Komik olan vpnle girdiğimde stabil 50-60msli maçlara atıyor.

Hocam eşleştirme bölgesini nasıl kısıtlıycam ? Pcden oynuyorum ayarı bulamadım yardımcı olabilirmisin ?
Hocam ben eşleştirme bölgesini kısıtlama yapmadan düzelmişti kendi kendine, bi kaç gün sürmüştü ama şimdi yine oluyor. Bir haftadır aynı sorun nerdeyse.

Eşleştirme bölgesini kısıtlama yöntemini bilen yardımcı olabilecek varsa benim için de iyi olur vpn kullanmama gerek kalmaz. @Asım Demir

Son düzenleme:
Ben kendimce şöyle çözüm buldum; düşük pingli rakip bulana kadar maçı başlatmıyorum. Muhtemelen eşleştirmede sorun var ABD'li oyuncularla eşleştiriyor +1000ms ondan kaynaklı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı