FC 26'da ping yaşanıyor

ekremsari

Megapat
Daha fazla  
2 ay önce TurkNet'ten Superonline'a geçtim. Son 1 aydır FC 25 oynarken ping konusunda hiçbir sorun yaşamadım. Ancak 1 haftadır FC 26 oynarken, 4-5 maçı 40 ms ping ile oynasam da sonraki maçlarda 2000 ms ping alıyorum. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Sırf bu sorunu düzeltir diye statik IP satın aldım ama hâlâ aynı problemi yaşamaya devam ediyorum. Modemim: HG8245x6-10.

1758965865257.png

Bu PC'de oynayan herkesin genel problemi. FC 26 tanıtımlarında çok fazla umut pompalandı ancak deneyimlediğim kadarıyla halen devam ediyor. Özellikle oyuncu değiştirme ve kombinasyonlarda çok fark ediliyor.
Eşleştirme bölgesini kısıtlama yöntemini nasıl yaptınız bilgi verir misiniz lütfen. Sürekli 80 ms altını göremedim.

Sorunla ilgili şöyle bir şey keşfettim, superonline sitesinde güvenli internet ayarlarında değişiklik sonrası internet resetlenmesinden mi bilmiyorum ama üst üste bi 15 maç aratmayı denedim hepsinde 50-60 pingli maçlara attı ne oluyorsa bi 5dk sonra eski haline 1000 pingli maçlara atmaya başladı tekrar. Kendi kendine düzelip bozuluyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı