FC Mobile oyuncu satma ve derece yükseltme nasıl yapılır?

CPTSİNAN

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyunda satılamayan karakterleri satmak için başka bir oyuncu kartına derece olarak ekleyin diyordu. Bende hangi yöntemi denersem deneyeyim yine de yükseltme yapılacak oyuncunun kartını görmüyor hatta hiçbir oyuncu görmüyor. Bu derece yükseltme işini nasıl yaparız ya bir rehberi vs var mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-09-30-01-36-44-196_com.ea.gp.fifamobile.jpg
    191,4 KB · Görüntüleme: 234
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu satılmayan oyuncuları sadece Xp için kullanırsınız. Veya derece basılmışsa derece aktarımı yaparsınız. Bu seneki oyunda var mı bilmiyorum ama size tavsiyem takas bölümünde güzel öğelerle takas etmeniz bu oyuncuları. Derece bölümünde fazlasıyla boşa gider.

Ben derece basmadım onlara yine de aktarım olur mu? Ayrıca takasa ve satışa kapalı.

Ben derece basmadım onlara yine de aktarım olur mu? Ayrıca takasa ve satışa kapalı.
Derece basmadıysanız aktarım olmaz hocam. Aktarımın mantığı şöyledir; 5 dereceli bir oyuncunuz var diyelim fakat yeni bir oyuncu aldınız dereceyi ona aktarmak istiyorsunuz. 5 derecenin 4ü yenisine gider aktarım yaptığınızda. Takasa da kapalıysa bu oyuncuları sadece Xp olarak kullanırsınız. Her 5 seviyede bir de derece yükseltmeniz gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…