FC24 2900₺ olması normal mi?

luxruffy

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar PS5 Slim için FC24 almayı düşünüyordum fakat PS Store'da 2900₺ olarak görünüyor. İndirime girer mi sizce de çok pahalı değil mi?

Dün 1600₺ civarıydı bugüne bıraktım almayı baktım 2900₺ olmuş. Çok ilginç bu paralar verilmez. Ne yapmalı sizce?

FIFA oyunları indirimde alınmaz gerçekten. Xbox Store'da 250'ye düştüğünde almayı düşünmüştüm vazgeçtim Game Pass'ten oynuyorum. Tüm paranızla PlayStation Plus almak mantıklı olabilir hem Online erişimi olur hem FC 24 hem başka oyunlar.

FIFA oyunları indirimde alınmaz gerçekten. Xbox Store'da 250'ye düştüğünde almayı düşünmüştüm vazgeçtim Game Pass'ten oynuyorum. Tüm paranızla PlayStation Plus almak mantıklı olabilir hem Online erişimi olur hem FC 24 hem başka oyunlar.

FC24 PlayStation Plus'ta var mı şu an? Bilgim yok bu konuda.

Tekrar kontrol ettim, plusa bir aylığına gelmiş yani şu an yok. Yapacak bir şey yok ama şu an paranızı FC 24'e vermeyin onun dönemi bitti çünkü. İleriki indirimlerde FC 25 indirime girer o zaman bakılabilir.

FC24 PS Plus'ta şu an yok. Ama ben bu sene FC24'ü 400-500 TL'ye indirimde aldım. Arkadaşın dediği gibi indirimi bekleyin. Ocak ayında indirim gelmişti bana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı