FC24 açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 11

FyzeNN

Hectopat
İşlemci
Xeon X3440
EA App üzerinden FC24 açmaya çalışıyorum fakat AC ekranından sonra EA App'e geri atıyor. Aynı sorun birebir FIFA 23'e girerken de vardı ve asla çözemedim. İşlemcim Xeon X440 ekran kartı GTX1060. İşlemcimle alakası olabilir mi? FIFA bilgisayarda yeni nesile geçtikten sonra eski işlemcilerle çalışmıyor mu? Sorun nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Herkeste hatta 4060 Ti-Ryzen 7 kullanan bende bile olan bir problem. Bir çözülmedi gitti. EA App'i yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. EA Anticheat'i silip tekrar deneyin. Oyunu Repair edin veya silip yükleyin. Umarım yardımcı olur.

Herkeste hatta 4060 Ti-Ryzen 7 kullanan bende bile olan bir problem. Bir çözülmedi gitti. EA App'i yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. EA Anticheat'i silip tekrar deneyin. Oyunu Repair edin veya silip yükleyin. Umarım yardımcı olur.
Deneyeceğim hocam fakat hiç zannetmiyorum olacağını nedense. Şu AC saçmalığından beri bilgisayarda bu oyunu oynamak eziyet oldu.

Hiçbir şekilde çözemedim arkadaşlar. Yok mudur bunun bir yolu?

Bende de açılmıyor kanka bende konu açtım EA App'ye açılmıyor değil mi?

Hocam Denetim Masası'ndan EA App'i silmeye çalışın orada repair kısmını görüceksiniz. Repair deyin ve bekleyin sonra deneyin ben öyle çözdüm.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı