Tahaglbz Centipat Katılım 24 Nisan 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #1 FC24 açarken mavi ekran hatası alıyorum. Driver güncellemelerim tam. Tekrar yükleme ve repair yaptım fakat değişen bir şey yok. Bunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Nisan 2024
FC24 açarken mavi ekran hatası alıyorum. Driver güncellemelerim tam. Tekrar yükleme ve repair yaptım fakat değişen bir şey yok. Bunu nasıl çözebilirim?
Bugrash Centipat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #2 Profilime girip mesajlar kısmından bu konuya dair tartışmama bakabilirsin, belki aradığın çözüm vardır. Ancak muhtemelen bu hata da EA'nın son güncellemesiyle ilgili yani seninle ilgili değil. Artı 0 Eksi
Profilime girip mesajlar kısmından bu konuya dair tartışmama bakabilirsin, belki aradığın çözüm vardır. Ancak muhtemelen bu hata da EA'nın son güncellemesiyle ilgili yani seninle ilgili değil.
N Nivek_x Decapat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 8 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2024 #3 Ben sil yükle yaptım düzeldi. Artı 0 Eksi