Çözüldü FC24 gamepadi EA Desktop ile baglama yolu artık çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Shodaim

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 4050 laptop (45w) i5 12.nesil 16gb ram
(MSI thin gf63 12ve laptop)
Meslek
Öğrenci
Daha önce yine bu siteden baktığım gibi Steam EA Desktop ile kolu bağlayıp sonra istemci uzerinden oyuna giriyordum ve kol bağli oluyordu. Dün itibarıyla sadece bende değil herkeste bu olay gitti. Arkadaşlarımda aynı sekilde yapıyordu. Onlar da artık yapamıyor. Çözüm yolu bilen var mı ya da duzeltilir mi bu durum?

X360CE kullan, kesin çözüm.

Peki nasıl kuracağım Epic gamesten aldım XOutput denedim ama biraz korkuyorum sıkıntı çıkarır diye X360CE için var mı bir yapilis videosu veya anlatabilir misin bir de kolum sağdan soldan alma çakma bir kol

O da maalesef çalışmıyor dostum, aynı problemi dün yaşadım. Her oyunda çalışan joystick EA FC 24'te gözükmüyor.

Normalde dediğim gibi Steam üzerinden calistirabiliyorduk ama dün itibarıyla o da çalışmamaya başladı. The destroyerin dediğini yaptım ve gayet rahat çalışıyor ama arkadaşlarımın birinde sağ analog sürekli hafif sola çekiyor. Diğerindeyse kurarken tüm USB ile takılı olan her şeyi devre dışı bıraktı mouse klavye kulaklık kapa aç sonrasi düzeldi, bir tek bende duzgun çalışıyor. Teşekkür ederim yardımınız için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde dediğim gibi Steam üzerinden calistirabiliyorduk ama dün itibarıyla o da çalışmamaya başladı. The destroyerin dediğini yaptım ve gayet rahat çalışıyor ama arkadaşlarımın birinde sağ analog sürekli hafif sola çekiyor. Diğerindeyse kurarken tüm USB ile takılı olan her şeyi devre dışı bıraktı mouse klavye kulaklık kapa aç sonrasi düzeldi, bir tek bende duzgun çalışıyor. Teşekkür ederim yardımınız için.

Yine aynı şekilde uygulamadan ayarlayıp Steam üzerinden mi açıyorsun oyunu peki?

Yine aynı şekilde uygulamadan ayarlayıp Steam üzerinden mi açıyorsun oyunu peki?

Hayır uygulamadan ayarladığında uygulamayı kapatmazsan istediğin her oyunda Steam arayüzü kullanmadan çalışıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı