FC24 için 1000 TL gamepad önerisi

Vergisiyle 2183TL.. Sepetteki Aliexpress şakasını unutmuşum.

Zaten dediğim gibi kablosuz olsun, dokunmatik olsun, titreşimli olsun gibi özelliklerden feragat edebilirim. Benim arada kaldığım konu konforu, tetik tuşlarının sertliği vs.

Zaten fiyatının eksisi biraz da konforundan feragat etmeniz bence. Belki daha konforlu gamepadler vardır ama 310 kadar dayanıklı olacaklarını düşünmüyorum. Tetiğin sertliği de bence normal. Rahatsız edici bir sertlik yok. Konfor için cidden bir şey diyemem. İdare eder düzeyde.

Son düzenleme:
Bu indirime yetişebileceğimi sanmıyorum ama durumlarda bir gelişme olursa kesinlikle değerlendireceğim. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.

@sefaben Neye karar verdiniz hocam?

Direkt Logitech F710 al geç hala piyasanın en iyi F/P Gamepadi aldığını zerre hiç pişman olmazsın ölü bölge yok tuşlar trigger tuşları da gayet başarılı bir de üstüne üstlük kablosuz yani daha ne olsun yıllarca seni götürecek gamepad ben arkadaş 7 yıldır kullanıyor ve hala da kullanıyor hiçbir sıkıntısı yok cayır cayır çalışıyor vallahi sıkıntısız. Yani düşünecek fazla bir şey yok hem dayanıklı hem kaliteli hem kablosuz hem titreşimli hem de uzun ömür boyu kullanabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…