FC24 için 1000 TL gamepad önerisi

Uzun ömürlü bir şey istiyorsan bütçeyi artırıp veya Amazon indirim yaparsa Xbox kontrolcüsü alın. Dün 1700 ₺ civarına Yeşil ve Pembe modelleri satıyordu. Günlük indirimdi ve stokları sildiler, süpürdüler.

Fason üretim ve inceleme yorumlarında bolca ölü bölgesi olduğu söylenen Monster Pusat clutch var. YouTube incelemelerinde kullanıcı yorumlarına bakın. İstediğin fiyata uyan tek bu ürün var.

Bunun dışında Çinli firmaların ürettiği alternatif ürünlere bakılabilir. Ama yine bütçeyi artırmanız gerekiyor.

Bu kontrolcüyü CS'den görmüştüm ve tavsiye ediyordu. Amazon da satıyordu ama şu an stok yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca forumlarda ve bazı Youtube yorumlarında denk geldiğim şöyle bir cihaz daha var.

Starx N2 ilk defa gördüm. Bunu da bilmiyorum. Araştırmanı yaparsın.

Ek olarak batılı markalardan şu ürünler var.

Replika değilse bunun da fiyatı iyi ama büyük ihtimalle replika.

Benzer şekilde eski kontrolcülerin replika versiyonları da çok yaygın. Bu yüzden özellikle Hepsiburada, Trendyol vb. orijinal Xbox, PS kontrolcüsü yazanları almayın. Resmi satıcı Microsoft, Hepsiburada değilse ve garanti yazmıyorsa büyük ihtimalle iade ürünü veya replikadır. Anlamak için ürünün düşük inceleme yorumlarına bakın.

Çinli firmaların kendilerinin üretip, sattığı ürünler seri üretim fason ürünlerden daha iyi olabiliyor. Yani Çin deyip geçmeyin. Zamanla edindikleri tecrübeyi, kendi ürünlerine de aktarıyorlar.

Son düzenleme:
Uzun ömürlü bir şey istiyorsan bütçeyi artırıp veya Amazon indirim yaparsa Xbox kontrolcüsü alın. Dün 1700 ₺ civarına Yeşil ve Pembe modelleri satıyordu. Günlük indirimdi ve stokları sildiler, süpürdüler.

Fason üretim ve inceleme yorumlarında bolca ölü bölgesi olduğu söylenen Monster Pusat clutch var. YouTube incelemelerinde kullanıcı yorumlarına bakın. İstediğin fiyata uyan tek bu ürün var.

Bunun dışında Çinli firmaların ürettiği alternatif ürünlere bakılabilir. Ama yine bütçeyi artırmanız gerekiyor.

Bu kontrolcüyü CS'den görmüştüm ve tavsiye ediyordu. Amazon da satıyordu ama şu an stok yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca forumlarda ve bazı Youtube yorumlarında denk geldiğim şöyle bir cihaz daha var.

Starx N2 ilk defa gördüm. Bunu da bilmiyorum. Araştırmanı yaparsın.

Ek olarak batılı markalardan şu ürünler var.

Bu arada Çinli firmaların kendilerinin üretip, sattığı ürünler seri üretim fason ürünlerden daha iyi olabiliyor. Yani Çin deyip geçmeyin. Zamanla edindikleri tecrübeyi, kendi ürünlerine de aktarıyorlar.

Xbox Controller şuanda bütçemi %40 indirimdeyken bile aşıyor maalesef. Ama önerdiğiniz diğer ürünlerin hepsini inceleyeceğim. Teşekkürler.

Kötü bir ürün olduğunu ben de düşünmüyorum. Bu ürünü öneren çok fazla yoruma denk gelmiştim. CS'nin kullandığı kontrolcüye benziyor. Bahsettiğim gibi Çinliler kendileri üretince, fason üretim ile ürettiklerine göre daha iyi ürünler yapıyorlar. Tek sıkıntı kargo ücreti ile 1500 civarına denk gelmesi.

Açıkçası F710 alacağıma F310 alırım daha iyi. Tasarım ve tuş takımı olarak birebir aynılar ve kablosuz olması benim çok umursadığım bir özellik değil.
Elbette bir orijinal PS veya XBOX kolu kadar değildir ama hem dayanıklı hem de bence yeterli bir gamepad çok fazla bütçesi olmayanlar için en makul tercih bence. Bütçen yoksa tatmin eder bence kötü bir gamepad değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı