akarasiller
Femtopat
Daha fazla
Selamlar herkese,
Uzun zamandır yaşadığım bir problemi buraya aktarmak istiyorum. İnternette aramadığım sayfa, sekme kalmadı. Şimdiden yardımcı olabilirseniz veya konu hakkındaki geri dönüşlerinizi belirtirseniz çok mutlu olurum.
Arkadaşlar FC24'ü gamepad ile oynuyorum. (Logitech) Uzun zamandır düzgün ve akıcı bir şekilde oyunu oynuyordum. Ne olduysa bir anda oldu. Tuşlar kafasına göre çalışmaya hatta bazen çalışmamaya başladı. Ara pası canı istediğinde atıyor. Şut tuşuna ya çok basıyor ya da olup olmadık şekilde hiç algılamıyor. Pas, orta, şut, ara pası aklınıza ne gelirse hepsini kafasına göre algılıyor.
Bu süreçte çözmek için neler yaptım?
1- FC 24'ü silip tekrar yükledim
2- EA App'i sildim, tekrar yükledim.
3- App Data ve Belgelerim klasörlerinin içindeki FC24 dosyalarını sildim
4- Görüntü ve çözünürlük ayarlarını değiştirdim. FPS rate'ini değiştirdim.
5- FC25 ve Fifa 23'ü kurdum aynı problem burada da devam ediyor.
Hiçbir şey sonucu düzeltmedi. Gerçekten çok kanser bir durum. Maç içerisinde pas tuşuna basıyorum ve oyunun canının istemesini bekliyorum. İsterse pas atıyor istemezse atmıyor. Diğer tuşlarda aynı şekilde.
(16 GB Ram, Ryzen 7 500 Series, NVIDIA 3060)
Uzun zamandır yaşadığım bir problemi buraya aktarmak istiyorum. İnternette aramadığım sayfa, sekme kalmadı. Şimdiden yardımcı olabilirseniz veya konu hakkındaki geri dönüşlerinizi belirtirseniz çok mutlu olurum.
Arkadaşlar FC24'ü gamepad ile oynuyorum. (Logitech) Uzun zamandır düzgün ve akıcı bir şekilde oyunu oynuyordum. Ne olduysa bir anda oldu. Tuşlar kafasına göre çalışmaya hatta bazen çalışmamaya başladı. Ara pası canı istediğinde atıyor. Şut tuşuna ya çok basıyor ya da olup olmadık şekilde hiç algılamıyor. Pas, orta, şut, ara pası aklınıza ne gelirse hepsini kafasına göre algılıyor.
Bu süreçte çözmek için neler yaptım?
1- FC 24'ü silip tekrar yükledim
2- EA App'i sildim, tekrar yükledim.
3- App Data ve Belgelerim klasörlerinin içindeki FC24 dosyalarını sildim
4- Görüntü ve çözünürlük ayarlarını değiştirdim. FPS rate'ini değiştirdim.
5- FC25 ve Fifa 23'ü kurdum aynı problem burada da devam ediyor.
Hiçbir şey sonucu düzeltmedi. Gerçekten çok kanser bir durum. Maç içerisinde pas tuşuna basıyorum ve oyunun canının istemesini bekliyorum. İsterse pas atıyor istemezse atmıyor. Diğer tuşlarda aynı şekilde.
(16 GB Ram, Ryzen 7 500 Series, NVIDIA 3060)
Son düzenleyen: Moderatör: