Çözüldü FC24 oynarken bilgisayar donup aniden hızlanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

remö34

Centipat
Daha fazla  
Selamlar. Şu son zamanlarda bilgisayarımda tek SSD'ye geçtim. 480GB'lık yaklaşık 2 aydır tek SSD kullanıyorum ve nereden baksanız her zaman 100GB depolamanın altında bırakmıyorum. 2 haftadır FC24 oynarken oyun aniden donuyor ve yaklaşık 40 saniye sonra bir anda hızlanıyor. Oyun sonra tekrar tekrar donuyor. Az önce Kick'den Elraenn'in yayınını izlerken yine aynı şey oldu yayın 2 saniye donuyor ve bir anda hızlanıyor neden böyle oluyor?

Çözüm
SSD değiştirmeden önce; EA App üzerinden oyunu repair yapıp ardından repair tamamlandıktan sonra interneti resetler misin?

Hocam sorunu çözdüm oyun ayarlarından oyuncuların üstünde plays styles simgelerini kapatınca takılma sorunu tamamen gitti. Fakat o akşam oyun falan açık değilken neden yayın takılıp hızlanıyordu anlamadım ve onun haricinde bilgisayar belli bir süreden sonra komple donuyor. Aradan zaman geçtikten sonra kendine geliyor.
Selamlar. Şu son zamanlarda bilgisayarımda tek SSD'ye geçtim. 480GB'lık yaklaşık 2 aydır tek SSD kullanıyorum ve nereden baksanız her zaman 100GB depolamanın altında bırakmıyorum. 2 haftadır FC24 oynarken oyun aniden donuyor ve yaklaşık 40 saniye sonra bir anda hızlanıyor. Oyun sonra tekrar tekrar donuyor. Az önce Kick'den Elraenn'in yayınını izlerken yine aynı şey oldu yayın 2 saniye donuyor ve bir anda hızlanıyor neden böyle oluyor?

Sistem özelliklerin nedir? Windows kaç kullanıyorsun?

Aynı problemi bende yaşıyorum. Oyun içinde sabit 60 FPS'te ancak 30ms altına düşmüyor ne yaparsam yapaym çözemedim.

Neden peki hocam SSD'yi almadan önce araştırdığımda genelde iyi yorumlar alıyordum diğer 240GB'lık olanda aynı modeldi ve çok fazla zorlamamama rağmen 3 yılda çöp oldu :D

İyi yorum yapanları yanlış bilgilendirmeden raporla. JD marka zaten tercih edilmemeli iken siz SSD modelini almışsınız. Son zamanlarda zaten forumda bilgisiz üye sayısı haddinden fazla size denk gelmiş onlardan birkaçı.

Felaket bir marka keşke almadan önce sorsaydınız, büyük ihtimalle SSD'de sorun var.

Büyük ihtimal değil SSD sorunlu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı