FC24 tam ekran olmuyor

Caner Karaca

Kilopat
Daha fazla  
EA FC EA FC 24 tam ekran olmuyor, her modu denedim hem kenarlıksız olanı hem de tam ekranı, hiçbir türlü olmuyor, uygula diyorum olmuyor kapatıp açıyorum olmuyor.

Ekran görüntüsü 2024-08-29 000927.png

Son düzenleme:
Yok hocam onlar da ayarlı olmuyor bir türlü.

Ekran çözünürlüğü ve yenileme hızını da ayarladınız mı dediğim gibi gelişmiş görüntü ayarlarından. Arkada uygulama açıksa kapatıp deneyin bu arada ondan da olabilir. Bazı uygulamalarla çakışıyor olabilir. Bir de oyuna sağ tıklayıp özellikler dedikten sonra uyumluluk ayarlarını dener misiniz?

Ekran çözünürlüğü ve yenileme hızını da ayarladınız mı dediğim gibi gelişmiş görüntü ayarlarından. Arkada uygulama açıksa kapatıp deneyin bu arada ondan da olabilir. Bazı uygulamalarla çakışıyor olabilir. Bir de oyuna sağ tıklayıp özellikler dedikten sonra uyumluluk ayarlarını dener misiniz?
yönetici olarak da çalıştırdım ama sorunu buldum gibi, oyunu dahili amd işlemcisiyle çalıştırınca normal fakat rtx 3050ti ile çalıştırınca bozuk. nvidia ayarlarında hiçbir sıkıntı yok çünkü başka oyunlarda da bu sorun yok.

Yönetici olarak da çalıştırdım ama sorunu buldum gibi, oyunu dahili AMD işlemcisiyle çalıştırınca normal fakat RTX 3050 Ti ile çalıştırınca bozuk. NVIDIA ayarlarında hiçbir sıkıntı yok çünkü başka oyunlarda da bu sorun yok.

Hocam bu arada ekran çözünürlüğü vesaireden kastım oyun çözünürlüğü değil ekran Hz ve çözünürlüğü. Ayrıca bana laptopunuzun olduğunu söylememiştiniz :) peki tam ekran modu durumunu NVIDIA'nın Denetim Masası'ndan dener misiniz? Bir de Denetim Masası üzerinden 3D ayarlarını yönet dedikten sonra program ayarlarından EA FC 24ü seçip yüksek performanslı NVIDIA işlemcisini seçer misiniz?

Hocam bu arada ekran çözünürlüğü vesaireden kastım oyun çözünürlüğü değil ekran Hz ve çözünürlüğü. Ayrıca bana laptopunuzun olduğunu söylememiştiniz :) peki tam ekran modu durumunu NVIDIA'nın Denetim Masası'ndan dener misiniz? Bir de Denetim Masası üzerinden 3D ayarlarını yönet dedikten sonra program ayarlarından EA FC 24ü seçip yüksek performanslı NVIDIA işlemcisini seçer misiniz?
şuan yüksek performanslıda zaten ekran hz ve çözünürlüğü amd de ayarlanmıyor windows ayarında var o da zaten 120hz ve 1080p de normal bir şekilde ayarlı yani, nvidia da da ekran ayarı yapılmıyor laptop olduğu için

Şu an yüksek performanslıda zaten ekran Hz ve çözünürlüğü AMD de ayarlanmıyor Windows ayarında var o da zaten 120Hz ve 1080p de normal bir şekilde ayarlı yani, NVIDIA da da ekran ayarı yapılmıyor laptop olduğu için.

Hocam aklıma sadece DDU ile silip yeniden yükleme ve BIOS güncellemesi geliyor çözüm olarak DDU ile silmeyi dener misiniz yine de driverınızı sonrasında tekrar kurun driverı. Dediğim gibi Windows'un değiştirmesine izin vermeyi de tikleyin.

Nasıl gitti hocam. @Caner Karaca Windows'un kararına izin ver deyince de mi olmuyor aklıma gelen tek çözüm BIOS'u güncellemek olacak yoksa FIFA'nın sorunu büyük ihtimalle. Bir de işe yarayacaklırını pek düşünmesem de oyun dosyalarını doğrulamanız ve en sonsa FIFA'yı silip yüklemeniz olacak.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı