FC24 Ultimate Team için hala alınır mı?

Mysmeh

Kilopat
Daha fazla  
FC 25'in oynanışını ve bazı özelliklerini beğenmedim FC24 hala daha oynanabilir daha zevkli geliyor. FC24ü şu an alsam Ultimate Team amaçlı mantıklı mı? Güncel oyuncu durumu veya market durumu nedir? Bir de iki oyunu da ciddili oynayanlar varsa FC 25 alınır mı? Nedir tavsiyeleri?

Sunucular kapatılmıyor diye biliyorum. Artık kapatılıyor mu yoksa oynayan oyuncu mu yok?

Bulamazsınız oynayacak kişi sunucular kapalı diye biliyorum denedim 30 dk adam bulmadı. Zaten her sene oyun çıkmasının sebebi o adamlar para için yapıyor böyle.

Hocam olay zaten sunucu açık olsa bile oynayacak adam bulabilir miyim şu an sorumun amacı bu, güncel durumdan haberim yok. Bir de iki oyunu da oynamış olan varsa UT için FC 25 alınır mı? Oyunun mekanikleri az da olsa değişmiş akıcılık değişmiş güzel goller atmak zorlaşmış gibi hissettirdi bana. Daha detaylı inceleyen oynayan varsa fikir almak istiyorum.

Olur hocam yazın EA adınızı FC24 alırsam ekleyeyim. Vl de veya division Rivals'da rakip bulmak için çok bekliyor musunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı