Oyuna yeni başladım ve hedefimdeki kadroyu bu şekilde yapmayı düşünüyorum sizce nasıl?
Kısa zamanda imkansız gibi onun dışında kadro iyi.
Para kasmana gerek yok. 84x10 yapıcaksın sürekli. Kopya olmayanları kulube, kopya olanları tekrar 84x10’a basıcaksın. Tarayıcı üzerinden yaparsan daha hızlı olur. 300 tane falan dönsen bundan çok daha iyi kadron olur. Kulup tamamen dolunca 92-94 arası pickleri yapabilirsin.Şu an sadece Squad battles oynuyorum hocam hep onu mu oynayayım yoksa farklı bir mod var mı daha iyi para kasmak için.
Şu an sadece Squad battles oynuyorum hocam hep onu mu oynayayım yoksa farklı bir mod var mı daha iyi para kasmak için.
Para kasmana gerek yok. 84x10 yapacaksın sürekli. Kopya olmayanları kulube, kopya olanları tekrar 84x10'a basıcaksın. Tarayıcı üzerinden yaparsan daha hızlı olur. 300 tane falan dönsen bundan çok daha iyi kadron olur. Kulup tamamen dolunca 92-94 arası pickleri yapabilirsin.
Kadro kurma görevlerinde yükseltmeler var orada 84x10 paketi var. Onu yapıyorsun sana en az 84 reytingli 10 oyuncu veriyor. Sınırsız tekrar hakkın var.84x10 yapmak ne oluyor hocam UT'a yeni başladım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.