Çözüldü Rehber FC24 Virtual Controller hatası çözümü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

alpweenn

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Epic Games'ten aldığım FC24'ü DS4 programı ile DualShock4 cihazımı PC'ye bağlayıp oynuyordum fakat güncelleme ile "virtualcontroller" hatası vermeye başladı bende çok basit bir şekilde çözümü buldum ve size de yarımcı olmak istedim umarım işinize yarar.
1-EA App açıksa arkaplandan kapatın ve bilgisayar çalışınca da otomatik olarak açılmasın.
2-uygulamayı kapattıktan sonra Steam'e girip Steam dışı oyun ekleyin.
3-"App recovery" isimli programı bulup seçin ve Steam'e ekleyin.
4-seçilen program özelliklerinden kontrolcü kısmında "varsayılan ayarları kullan" kısmını "Steam girdisini etkinleştir" şeklinde değiştirin.
5-en sonda uygulamayı Steam üzerinden açıp EA App'den oyunu başlatın.
Her şey bu kadar. Keyifli oyunlar(griddy yapanlar hariç)

foto1.png

foto2.png

foto3.png

foto5.png

foto4.png

foto6.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Vallahi ben cok memnunum DSX'den sayesinde oynayabiliyorum sorunsuz şekilde. Cok araştırdım kimse yardımcı olmadı bende böyle cözüm buldum.

Benim de bir anda Bluetooth'la çalışmaya başladı şu anlık çözdüm sorunu fakat DSX deneyeceğim teşekkür ederim.
Kanka oyunu Xbox game passten oynuyorum DualShock 4 kolum var DS4 Steam falan kapalı kolla ilgili sadece Bluetooth'a bağlı oyuna girerken X ve kare çıkıyor ama algılamıyor.

Kanka oyunu Xbox game passten oynuyorum DualShock 4 kolum var DS4 Steam falan kapalı kolla ilgili sadece Bluetooth'a bağlı oyuna girerken X ve kare çıkıyor ama algılamıyor.
algılaması gerekiyo aslında xboxtan olabilir emin değilim ds4 ü hile olarak gördüğü için açtırmıyor çok saçma umarım çözüm bulursun ben anlattığım şekilde çözdüm

Dostum DSX uygulama var Steam'den satın al cüzi bir miktarda onu kur gerekli dosyaları indir DS4 Windows gibi calısıyor mantıgı aynı ben onu başlatıp eşleştiriyorum.

Dostum DSX uygulama var Steam'den satın al cüzi bir miktarda onu kur gerekli dosyaları indir DS4 Windows gibi calısıyor mantıgı aynı ben onu başlatıp eşleştiriyorum.

Her şeyi aynı değil mi bir sıkıntı olmaz.

Vallahi ben cok memnunum DSX'den sayesinde oynayabiliyorum sorunsuz şekilde. Cok araştırdım kimse yardımcı olmadı bende böyle cözüm buldum.

Benim de bir anda Bluetooth'la çalışmaya başladı şu anlık çözdüm sorunu fakat DSX deneyeceğim teşekkür ederim.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı