Çözüldü Rehber FC24 Virtual Controller hatası çözümü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

alpweenn

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Epic Games'ten aldığım FC24'ü DS4 programı ile DualShock4 cihazımı PC'ye bağlayıp oynuyordum fakat güncelleme ile "virtualcontroller" hatası vermeye başladı bende çok basit bir şekilde çözümü buldum ve size de yarımcı olmak istedim umarım işinize yarar.
1-EA App açıksa arkaplandan kapatın ve bilgisayar çalışınca da otomatik olarak açılmasın.
2-uygulamayı kapattıktan sonra Steam'e girip Steam dışı oyun ekleyin.
3-"App recovery" isimli programı bulup seçin ve Steam'e ekleyin.
4-seçilen program özelliklerinden kontrolcü kısmında "varsayılan ayarları kullan" kısmını "Steam girdisini etkinleştir" şeklinde değiştirin.
5-en sonda uygulamayı Steam üzerinden açıp EA App'den oyunu başlatın.
Her şey bu kadar. Keyifli oyunlar(griddy yapanlar hariç)

foto1.png

foto2.png

foto3.png

foto5.png

foto4.png

foto6.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Vallahi ben cok memnunum DSX'den sayesinde oynayabiliyorum sorunsuz şekilde. Cok araştırdım kimse yardımcı olmadı bende böyle cözüm buldum.

Benim de bir anda Bluetooth'la çalışmaya başladı şu anlık çözdüm sorunu fakat DSX deneyeceğim teşekkür ederim.
Epic Games'ten aldığım FC24'ü DS4 programı ile DualShock4 cihazımı PC'ye bağlayıp oynuyordum fakat güncelleme ile "virtualcontroller" hatası vermeye başladı bende çok basit bir şekilde çözümü buldum ve size de yarımcı olmak istedim umarım işinize yarar.
1-EA App açıksa arkaplandan kapatın ve bilgisayar çalışınca da otomatik olarak açılmasın.
2-uygulamayı kapattıktan sonra Steam'e girip Steam dışı oyun ekleyin.
3-"App recovery" isimli programı bulup seçin ve Steam'e ekleyin.
4-seçilen program özelliklerinden kontrolcü kısmında "varsayılan ayarları kullan" kısmını "Steam girdisini etkinleştir" şeklinde değiştirin.
5-en sonda uygulamayı Steam üzerinden açıp EA App'den oyunu başlatın.
Her şey bu kadar. Keyifli oyunlar(griddy yapanlar hariç)

Eki Görüntüle 2293049

Eki Görüntüle 2293050

Eki Görüntüle 2293051

Eki Görüntüle 2293054

Eki Görüntüle 2293052

Eki Görüntüle 2293053

Dostum çalışmıyor.

Kablo ile bağlayınca çalışıyor artık yeni bir çözüm bulamadım.

Bende oyle yapıyorum ama amaç zaten bunu alıyorsak Bluetooth ile oynamak.

Kablo ile bağlayınca çalışıyor artık yeni bir çözüm bulamadım.

Çözümü buldum ama ne kadar işine yarar bilemem. DS4 Windows calışmadığı için DSX aldım Steam'den oradan PS4 kolumu eşledim PS4 seçtim uygulamanın kütüphanesinden EA FC 25 açtım ve sonunda kablosuz oynayabiliyorum.

Son düzenleme:

Çözümü buldum ama ne kadar işine yarar bilemem. DS4 Windows calışmadığı için DSX aldım Steam'den oradan PS4 kolumu eşledim PS4 seçtim uygulamanın kütüphanesinden EA FC 25 açtım ve sonunda kablosuz oynayabiliyorum.

Teşekkür ederim 1 aydır FC 25 girmiyorum sorun yaşayıp konuya bakan arkadaşlar için güzel bir çözüm.

DSX bende çöküyor sürekli onu nasıl çözeriz.

konuyu aylar sonra meydana çıkartıyorum belki ihtiyacı olan vardır. ben ds4windows programını kullanmıyorum artık onun yerine x360ce isimli programı kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.

uygulamayı bu siteden indirebilirsiniz
Xbox 360 Controller Emulator

Bende de olmadı çözüm bulabildiniz mi?

Kanka ben şu şekilde çözdüm ve halen çalışıyor Steam açıksa kapatıyorsun hiçbir kol ile ilgili program açmayacaksın eğer oyun steamdeyse kol desteğini kapat ayarlarda kontrolcü yeri vardı oradan çözersin zaten dümdüz kolu bağlayıp açıyorsun Steam DS4 vs olmadan kolu algılıyor oyun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı